- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Tartalomjegyzék:
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
Topikgazda
Hogy 3D alatt nincsen stutter, azt igazolni tudom.
De, hogy a 3D iso 2D képanyaga és az eleve 2D iso képanyaga minden esetben megegyezik nekem eléggé kétséges, bár lehet olyan eset is, amikor így van. Majd keresek rá összehasonlító képeket, most nem emlékszem hol találtam őket...
IPTV-s kérdésemre meg senki?!
-
kezo0
addikt
Ja, hogy azoknál jelentkezik a hiba, akik egy 3D ISO állományt 2D-ben akarnak megnézni, ééértem már... De őszintén szólva nem tudom, ez mennyire tipikus felhasználói magatartás. Hiszen ha csak 2D-ben akarja/tudja valaki megnézni, akkor miért nem eleve azt a fájlt szerzi be magának? Miért bajlódik egy eleve (általában) nagyobb méretű állománnyal, aminek pont a lényegével úgysem tud/akar mit kezdeni? Nem értem, nem értem... Na mindegy, tényleg nem vagyunk egyformák.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest