- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Aktív témák
-
sirály12
őstag
hát akkor csak úgy toom megoldani, ha tunert cserélek, vagy nem használom a saját drivereit. :O
De azért még próbálkozom, nem adom fel. -
VladimirR
nagyúr
nem ugyanaz
probald csak ki:
#1 hibernalod a gepet, majd kihuzod a konnektorbol, bedugod, bekapcsolod, ott folytatja, ahol abbahagytad (visszateres: 10-25mp, ram meretetol fuggoen)
#2 lekuldod keszenletbe (str), kihuzod (na itt szall el minden a rambol, mert nem kap aramot), bedugod, bekapcs, es latod a post-ot, sot, ha fat-ot hasznalsz, meg egy scandisk is megy majd a helytelen leallitas miatt (visszateres: 1-3mp, ram meretetol fuggetlenul, akar zene/film/...lejatszasa kozben is, es onnan folytatja, ahol abbahagytad) -
VladimirR
nagyúr
nem tudom pontosan, de van kopze az energiagarazdalkodashoz, mert bekapcsolaskor nem csinal pl. post-ot, tehat nem bekapcsolja, hanem az utolso allapotot elohozva visszaallitja a hadrvereket/szoftvereket
pl szerintem tv-nezes kozben is lehetne hibernalni, ha a chip tamogatna... -
VladimirR
nagyúr
taviranyitohoz: #1 uice - a [L]http://www.mediatexx.com[/L] csinalja, vagy 1 eve nem fejlesztik, es meg kell venni, viszont k@#va jo program, mindent tud ami t kell, sot attol joval tobbet, de sajnos csak egy honapig van ingyen
masik lehetoseg: winLirc - a lirc windozos valtozata, bar nekem se a linuxos, se a windozos valtozatat nem sikerult mukodesre birnom, viszont sokan eskusznek ra... -
b.bone
senior tag
-
VladimirR
nagyúr
a brooktree chipek (igen sok tuneren ezek vannak - bt878/bt848) nem kompatibilisak az energiagarazdalkodasi szabvanyokkal (apm, meg a masik - apic vagy apci vagy hapci)
ugyenis tamogatniuk kene, hogy ki lehessen ideiglenesen kapcsolni az eszkozt
javaslat: ne tedd fel a drivert, hanem hasznalj dscalert szvsz igen jo program, jobb mint az altralam eddig latott tuner szoftverek es nem hasznalja a kartya driveret, hanem sajat drivert hasznal
en igy hasznalom es nekem pl az eszkozkezeloben ott figyel 2 db ismeretlen multimedias cucc (tuner audio/video)
szerk.: most latom milyen tunered van, es ugy gondolom a 878 a bt chipre utal
ps.: a brooktree ujabban a conexant nevet viseli
[Szerkesztve] -
b.bone
senior tag
pinnacle pctv van neked?
nekem sem lehetett hibárni mikor még benne volt a gépben.
bár én nem ennek tudtam be hogy most már működik, de most ahogy így mondod... -
sirály12
őstag
Nah lenne agy kérdésem. Valaki akinek van tuner a gépében találkozott-e avval a tünettel, hogy nem lehet hibernálni a gépét? Mert nekem ez a szitu jött ma elő.
A szitu a következő:
Új win a hibernálás király.
Driverek felrakása: a hibernálás nem műxik.
Tuner tiltása: a hibernálás újra ok.
Ezek után kérdem én mi köze a hibernálásnak a tunerhez.
Mit lehet ienkor tenni?
Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Opel topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy ruhás topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest