Hirdetés
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Kazimír
őstag
A telefon adatai közt nem találtam meg az érzékelőre vonatkozókat. Az, hogy 8 megapixel, az önmagában nem mond semmit.
Valószínűleg a sok vakító fehér fény zavarta meg, persze még akkor sem kellene foltosnak lennie. Gondolom az sem mindegy, mennyire hűtötted le odakint.
Kérdezd a telefon topicjában, vagy pedig az Azonnali fotós kérdések órájában az okosabbakat! -
HollyBoni
veterán
Szia!
Hát én nem vagyok hozzáértő,de szerintem érdemes lenne visszavinni.
-
Bubu0001
csendes tag
Kedves hozzáértő forumozók.
Az alábbi képet egy i8910-es samsung telefonnal készítettem pár hete, ami ha nem is egy fényképezőgép, de azért telefonos viszonylatban a jobbak közé tartozik.
Mit gondoltok miért tiszta lila (sötétebb) a sarka a képnek, és néhol még középen is?
Miután visszajöttem sielésből próba képpen a havas kertről is csináltam vele fotót a szobaablakból és ott is a sarkok lilásak voltak.
Érdemes szerintetek visszavinni a telefont? Mi lehet ennek az oka? Normál fotóknál ez nem jön ki, de igy homogén háttér előtt eléggé zavaró.
Köszönettel,
Gergely
Aktív témák
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest