Aktív témák
-
Elnézést hogy új topicot nyitottam de szerintem ez nem mindennapi eset. Sőt a topicot törölhetitek is ha megszületik a megoldás.
Szóval:
Hibajelenség: Nem játszik le videót egy videomegosztós portálról sem, már cirka 2 napja! Nem telepítettem előtte semmi Flash v Javahoz közeli dolgot.
Youtube: Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Macromedia's Flash Player. Click here to get the latest flash player.
Videa: A videó lejátszásához Flash Player 8 vagy újabb változat szükséges, amelyet innen tölthetsz le!
Amivel eddig próbálkoztam:
- Flash újratelepítése webről, és telepítővel
- Java újratelepítése
- IE 7 Final telepítése
- IE bővitményeknél, ki és bekapcsoltam a Flash plugint.
- Firefox (ez alol mennek is a videók, de nekem IE kell)
Szerintetek mit kellen még csinálnom hogy működjön?
Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Gombászkönyvek egyben
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest