Új hozzászólás Aktív témák
-
DoubleD
aktív tag
Én is belefutottam a topiknyitó problémába.
A problémám kiváltó oka - ahogy előttem írták -, hogy "rendet akartam tenni" a C: gyökérkönyvtárában, így minden bizonnyal (by accident) letöröltem a két alap fájlt is (a boot.ini-t nem, mert az azért tényleg láma dolog lett volna).
A fixmbr és fixboot parancsok így persze nem használtak, azonban az XP cd-t betéve, arról bebútolva (javítás menüpont, ahogy előttem is sokan írják...) a copy paranccsal szépen visszamásolgattam a fájlokat a c meghajtó gyökerébe, és lőn: újra bútol az XP.
Semmi szívás a kislemezzel (laptopban 2008-ban, b+??), semmi gép újrarakás. Visszaolvastam, megoldódott.Még a GRUB-ot visszavarázsolom mellé, azt' kész is vagyunk.
Jó lecke volt, és köszi Csontikkának, meg a többieknek.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Epic Games
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Ingatlanos topic!
- Energiaital topic
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- iPhone topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest