Új hozzászólás Aktív témák
-
h.adam.92
őstag
bocs srácok, azota elmaradtam nektek egy köszcsivel, tényleg ez a rosszul kiírás volt a probléma, szval köszcsi
-
h.adam.92
őstag
válasz
kraftxld #268 üzenetére
a formázást nem vettem még észre, de később kiderült az is h egy másik gépen lett igy winből feltéve a windows az én vinyomra. itthon bedugtam és azt irta h bootoljak ujra és kiderült h a másik vinyora tett record fileokat amik nekem a boothoz kellenének...
ez mgé az NTLDR problémám előtt volt.
-
h.adam.92
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #266 üzenetére
ezt nem a formázás miatt kérdeztem, hanem azért mert akkor egyből bootolt.
mert asztali telepitésnél kék képernyő(az xps kék képernyő) ott vmi eszközöketű teleitett majd 15sec utáni resi. utánna jött a másik kék képernyő amikor lehet formázni stb.
de akk legyen igazatok, remélem énis h csak ennyi volt a probléma. -
h.adam.92
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #263 üzenetére
de az nem számit h asztalrol lett elkezdve a telepités. ott vacakolt és utána 15 sec után resizett. és azután a resi után egyből indult a kék képernyős telepités.
v ez nem számit?
-
h.adam.92
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #263 üzenetére
jo persze mindenkinek köszi
(még a látogatóknak is akik aurájukkal segitettek a helyes irányba terelni)
kösz nektek
karácsonyi ajándéknak jolesz -
h.adam.92
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #261 üzenetére
HALLOD 2 NAPJA ROHADOK VELE!!!
GONDOLTAM H VMI KIS ROHADT PROBLÉMÁJA VAN NEM VMI KOMOLY. ÉS TESSÉK...
kösz szépen
(direkt van nagy betűvel)
ezt nemtudtam
-
h.adam.92
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #255 üzenetére
nah isoban van meg.
megnyitottam az iso-t és ami volt benne file rámásoltam az üres dvd-re diohélyban ennyi -
h.adam.92
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #252 üzenetére
persze látszik a neve, mivel akkor nem tudnám beállitani biosban h rola bootoljon. a lemezt is felpörgeti, még direkt meg is áll mielőtt bootolna h bepörgesse a lemezt.
persze h működnie kellene, de hát nem...
2 lemezzel lett próbálva 2 db ODD-n
-
h.adam.92
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #250 üzenetére
igen, gondolom az F8 nyomkodására előjövő kis boot ablakra gondolsz. már próbáétam, ugyan az
-
h.adam.92
őstag
válasz
kraftxld #244 üzenetére
az a gáz h xp-vel meg win7-el is próbétam és ugyan ez...
de ha ugy telepitem fel h egy másik vinyorol amin van kést OP és onnan asztalrol inditom a telepitést akkor elkezdi, resinél eljutok a kék képig, megkérdezi hova tegyem, felteszi és kész. utána kihuzom a vinyot aminek a segitségével telepitettem és azt irja h bootaljak ujra...
-
h.adam.92
őstag
Üdv!
lenne egy NTLDR problémám ami a következő. van 2db vinyom. mind a 2 teljesen üres, le lettek formázva. bootolásánl mikor betszem a win lemezt akkor ezt irja ki, hogy NTLDR is missing... Ilyenkor mit kell csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Battlefield 7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Epic Games
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest