- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- One mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
wep
tag
válasz
bajnokpityu #26849 üzenetére
Néhány éve már csak alkalmi zenehallgató vagyok, mivel többre nincs időm(család,meló).
Az általad dobozhangnak nevezett jelenség valóban meglehet, de valószínűleg tudok majd együtt élni vele. Vegyes az általam fogyasztott zenei paletta, Mozart-tól Motörhead-ig minden van, hangulattól függően. Ahol már egyértelműen hiányzik valami, az a nagyzenekari művek, a barokk orgona és a zúzósabb rock. -
wep
tag
válasz
bajnokpityu #26845 üzenetére
Nem tudom, egyelőre tetszik. Talán azért, mert nem volt még szerencsém ilyen minőségű dobozokat hallgatni. Amik nekem voltak (többféle Videoton, Orion, Jamo Studio,) azokhoz képest ég és föld.
-
-
wep
tag
válasz
#71562240 #26842 üzenetére
Köszönöm az információkat. Az eladó egy Ausztriából/Németországból beszerző un. lomis, elmondása szerint hagyatékból való a hangdobozpár. Egy, design-ja szerint 80-as évekbeli Philips toronnyal együtt hozta, de arra nem tartottam igényt. Ez az első ilyen pici dobozpárom, de nagyon kellemesen csalódtam benne. egy cca. 30 nm szobát megtölt zenével, és a szerintem legnehezebben reprodukálható emberi hangot is gyönyörűen visszaadja. Az igazi különbség itt jön elő, és akusztikus zenén, bakelitről.
Akusztikus gitárt én még ilyen minőségben nem hallottam szólni (lemezről). Rockzenéhez néha picit talán kevés, de a Jamo Studio 170 hiába nagyobb, hiába bass-reflex, nem tud így szólni. -
wep
tag
válasz
andorra #26837 üzenetére
Örülök én neki, hidd el... A régi Jamo Studioknál sokkal szebben szól, az emberi hang lényegesen élethűbb. Basszusban picikét kevesebb, de ez a kevés sokkal jobb, nincs elkenve. Arra lettem volna csak kíváncsi, hogy tulajdonképpen mit is vettem
A Canton mint gyártó milyen szintet képvisel ebben a kommersz kategóriában? -
wep
tag
Sziasztok,
véletlenül belefutottam egy használt piacon egy pár Canton Fonum PC20 kisdobozba, kivül-belül gyönyörű állapotban. Mivel az eladó 5000 Ft-ra tartotta, megvettem. Egy Grundig v303 típusú régi erősítőm van, ezekkel szépen is szól. Ami a kérdés lenne: ezek a dobozok milyen értéket képviselnek mint hangdoboz (nem anyagi értelemben)?
A neten semmi érdemi info róla, ebay-en 100 EUR körül van néhány eladó, a gyártónál ilyen típusjelölést a régi termékeknél nem találok. Az biztos, hogy még a német újraegyesítés előtt készült
Adatai: 4Ohm 50/80W 36-36000Hz
ilyen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gumi és felni topik
- Windows 11
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parfüm topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest