- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
simongab
senior tag
válasz
ontheground #56797 üzenetére
Az jó
Mivel nekem a Pioneer a kedvencem, sajnos ott nem tudok objektív lenni, vettem egy középkategóriás DVD-CD játszót postával együtt 1800 ért. Szerintem ausztriában kilomtalanították
-
törölt tag
válasz
ontheground #56797 üzenetére
2500 euró?!
-
simongab
senior tag
válasz
ontheground #56752 üzenetére
Ahogy öregednek a CD játszók és ez főleg az olcsó mechanikákra érvényes, a rezgéscsillapító gumibakok meg ilyesmik elöregednek, eltörnek. Ezt nekéz pótolni sokszor nem is éri meg. Szerencsés esetben a cd jótszó még működik, de kritikus esetben hibázhat. Megnő a hibajavítás, és esetleg ezt már hallani is lehet a zenén. Ha a hang cicergő, akkor az is lehet hogy a fej nehezen tudja a sávon tartani magát, a lézeráram természetes gyengülése is közrejátszik, vagy mechanikai dolog, a szétszedésnél is megcsúszhatott valami. A lézeráramot régi cuccoknál egy picit kézzel fel lehet csavarni, de ez a végső megoldás. Újabbaknál már elektronikusan szervizprogrammal lehet. Tényleg csak igényes cuccoknál érdemes ezzel kínlódni...
Nemtom mennyiért vetted a gépet, én azt gondolom örüljünk hogy megy, kiszálhatsz belőle most vagy jön az annyi -
törölt tag
válasz
ontheground #56752 üzenetére
Sokszor előfordul CD-mechanikáknál hasonló mellékzaj, de (erejétől függően) nem normális. Alkalmasint szervizeléssel, finomszabályozással megszüntethető, visszaszorítható.
-
ontheground
tag
válasz
ontheground #56686 üzenetére
Erre esetleg tudna valamelyikőtök valamit mondani?
-
ontheground
tag
válasz
ontheground #56686 üzenetére
Amúgy a rezgés megszűnt, de elveszett a rázkódásvédelem
Úgyhogy kivettem a szivacsot, inkább hagy rezegjen, úgy vagyok vele, közepes hangerőnél már úgysem hallom ki a zenéből. De ha van valamelyikőtöknek ötlete, megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- VR topik
- Tőzsde és gazdaság
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen videókártyát?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- E-roller topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Keresünk dokkolókat
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest