-
Mobilarena
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
válasz
D®. GeNy@ #9806 üzenetére
nem af orrasztásra mondtam, azt én sem nagyon tudok (bár legalább megpróbáltam
), hanem a csokira. úgy regáltál rá, mint ha legalábbis egy svájci órát kéne összeszerelni
aszpartámot igyekszem nem enni (legyen akármilyen rossz hasonlat is), bár franc se tudja, lehet a kefírben és a paradicsomban is van már -
Dotcom
aktív tag
-
Khaal
őstag
válasz
D®. GeNy@ #6241 üzenetére
Nem tudom milyen csatlakozó van a hangfalkábelek végén, de legeyszerűbb ha veszel egy ilyet, leblankolod a kábeleket és összeforrasztod a dugasz megfelelő érintkezőivel. Sorban a csúcsa a baloldal, a vékonyabb karika a jobboldal, és a szélesebb a test.
Egyébként valószínűleg egyáltalán nem fog szólni, vagy csak nagyon-nagyon halkan, a mai hangkártyákon már nincs komoly erősítő fokozat (alaplapra integráltakban meg főleg), éppen annyi bennük a kraft, hogy egy fejhallgatót meg tudnak hajtani.
Persze ha beszerzel egy SB16-ot vagy GUS-t, azok akár 4-5 wattot is ki tudnak pumpálni magukból, ha nem többet. Persze nem árt ha van egy üres ISA slot az alaplapon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest