- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Bjørgersson #52127 üzenetére
-
PrinceHerceg
őstag
válasz
Bjørgersson #51008 üzenetére
Sziasztok!
Az volna a kérdésem, hogy vajon kellene-e valamiféle hangfaltüskét raknom a jelenlegi Wharfedale Xarus XR-5000-es álló hangfalpár alá? Nyernék vele hangzásügyileg, vagy inkább hagyjam a témát?
-
Patice
nagyúr
válasz
Bjørgersson #50970 üzenetére
Nekem (a családnak) az első "hifije" egy SC-AK47-es volt/van jelenleg is.
A külső picit más, de a bele szerintem szinte ugyan az.
Ezek sohasem vittek írott CD-t! Vagyis nincs a speckókban, hogy azt is vinniük kellene. Írott lemezből nagyon válogatós, a jó pár évvel ezelőtt írt TDK Reflex (kék) és Verbatim (szintén kék) lemezeket a mai napig viszi, de az utána olcsósodott, silány minőségű írható lemezek már nem tetszettek neki.
Szerintem semmi gondja a fejnek, egy kis tisztítás nem árt neki persze, de alapvetően nem ez a gondja.
Próbáld ki eredeti lemezzel!
-
blattida
nagyúr
válasz
Bjørgersson #50974 üzenetére
Nem, ha szétszeded, akkor a cd mechanizmusban jól felismerhető a lézerfej és annak lencséje, elsősorban azokat kellene alkohollal és ha tudod, akkor sűrített levegővel (nem kell nagy nyomás!!) megtisztítani.
-
blattida
nagyúr
válasz
Szia!
Első körben mindenképp takarítsd ki a lézer olvasófejet, mert az igen nagy valószínűséggel meglehetősen koszos, az ilyen cd váltók amúgy is könnyebben mocskolódnak belül.
-
törölt tag
válasz
Az ilyen centerekben jellemzően a lézerfej szokott hamar meghibásodni, jó eséllyel a csere megszokta oldani a problémát, feltéve ha még létezik hozzá való olvasó fej.
-
andorra
őstag
válasz
Bjørgersson #37730 üzenetére
Ha ezeket az adatokat ebben a formában, angolul tennéd be a hirdetésbe, az semmi problémát nem okozna egy esetleges vevőnek. Főleg ha tudja, hogy nem ezek alapján vásárolunk CD játszót, mivel szinte semmit sem árul el a minőségéről. Mindanzonáltal, köszönjük Kammerernek.
-
day2day
tag
válasz
Bjørgersson #37730 üzenetére
Lefordíthatjuk neked, de szerintem ha ezt így bekopizod a hirdetésbe, az több, mint elég. Aki ilyet keres, az vagy ért hozzá, vagy utána néz. Az a lényeg, hogy az adatok megvannak.
Ha ez egy CD lejátszó, akkor esetleg kipróbálhatod, hogy viszi e az írott lemezeket, tapasztalataim szerint az egy gyakran felmerülő kérdés.
Illetve mindenképp tegyél fel fényképet a ki- és bemeneti lehetőségekről, mert én is az alapján (is) szoktam keresni. -
Tamoo
nagyúr
válasz
Bjørgersson #31646 üzenetére
Nem mondtam, hogy nem ajánlom. Minél több helyen meghirdeted, annál több esélyed van.
(#31648) Konkrétan hifi oldalakra gondoltam. Ott nem nagyon van rá kereslet, de fene tudja. Veszteni azzal se vesztesz, csak pár percet. Nyugodtan hirdesd ahol gondolod, nem volt célom lebeszélni.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Bjørgersson #31638 üzenetére
Szerintem valami "általános" apróban hirdesd meg annyiért amennyiért gondoltad (25)... aztán ha nem érdeklődnek csökkented az árat. Ha nem sürgős eladni akkor csak szép lassan....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Nintendo Switch 2
- Óra topik
- VR topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- További aktív témák...
- LENOVO IDEAPAD Gaming 3 - Ryzen 5 5600H, 15.6FULL HD, 512 GB, 16GB, Geforce RTX 3050Ti
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i7-4G I 16GB I 240SSD I 14" HD+ Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Google Pixel 7 Pro 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest