Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
ajaxon
csendes tag
válasz
blondesigner #126972 üzenetére
Szia!
A Tangent bőven elég egy 15nm szobához. Nálam 25nm is alig kellett hajtani hogy jól szóljon.
Az említett súgást (sistergést) én nem tapasztaltam. (Acoustic Energy AE100 mkII hangfalak+JBL sub egy darabig). A sípolást/búgást szintén nem, pedig az engem is zavar, egy két régebbi cucc került a fiókba, emiatt.
Nem tudom merre laksz. Én soproni vagyok, ha elérhető távolságban laksz küldj privít és ledumáljuk, elviheted a Tangentet egy pár napra-hétre kipróbálni, és eldöntöd megfelel-e neked.
Üdv. -
tranceplanet
addikt
válasz
blondesigner #126972 üzenetére
Ne vedd meg!
Wiim AMP-ot vedd: [link]Tudsz vele PEQ-t is, valamint ez magában is egy streamer is egyben, szóval még PC sem fog kelleni hozzá:
" Kompakt, hálózatos szetereó erősítő alumínium házban, szuper hangminőséggel!
2 x 100 (4 Ohm) Watt kimenő teljesítmény, D osztályú erősítő, ESS Sabre ES9018K2M referencia DAC, Spotify Connect, Tidal Connect, DLNA, WiFi, Internetrádió, Bluetooth 5.1, Airplay 2 kapcsolat, Google Chromecast, HDMI ARC, USB és optikai digitális bemenetek, mélynyomó kimenet, 24 EQ beállítás és 10 sávos finomhangolási lehetőség, Hangvezérlés, Távvezérlő. "Reviews: [link] [link] [link] [link] [link]
Audio Science Review: [link] -
tranceplanet
addikt
válasz
blondesigner #125003 üzenetére
[link] -JBL 260P 30cm mélynyomóval.
Ezt konkrétan már magamnak is megvenném.
Kissebbe nem érdemes gondolkodni, ez kb. minimum szint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Asus TUF RTX 4090 24GB GDDR6X Gaming Videokártya! BeszámítOK!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Ryzen 7 5800X / RX 7600 XT 16GB / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB SSD / 650W
- AKCIÓ !! 16.2" MacBook Pro M4 MAX - 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB / 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest