- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egy ponton visszaléphet a Z Fold8
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Android szakmai topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
-
Mobilarena
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
eclipse006
őstag
válasz
Sala76 #23983 üzenetére
Áá értem. Szerintem, egyelőre bőven jó lenne neked egy olyan író, amivel tudsz 4x-esen írni. Vannak olyan felvételeim amik meg vannak eredetiben, írottan. Kipróbáltam korábban, de csak minimális különbséget hallottam, ha egyáltalán hallottam.. Kicsit túl van pörgetve ez az írós dolog úgy általánosságban.
Nekem nincs több milliós rendszerem, de mondhatni összhangban vannak a komponensek, CD-im nagy része írott, de úgy gondolom, hogy nem azzal tudnék nagyot dobni a hangrendszeremen, hogy vennék egy komoly írót. -
blattida
nagyúr
válasz
Sala76 #23976 üzenetére
Vehetsz használtan philips asztali cd írót olcsón, ami jó is, hiszen tudsz vele 1x-es sebességgel is másolni, pusztán az a gond vele, hogy csak cd-r audio lemezre hajlandó írni, ami a lemezen található kódon kívül semmiben sem különbözik egy normál cd-rtől, viszont 10x annyiba kerül.
Ha találsz használtam jó plextor premium 1 vagy 2 írót, azt megveheted, nem szoktak bedögleni, esetleg a yamaha f1-esét, az is jó lenne erre a célra.
-
törölt tag
válasz
Sala76 #23976 üzenetére
Éppen azt írtam, hogy "minőségi" audió CD írásra tervezett írót már csak használtan kapsz, akár külsőt, akár belsőt. De inkább belsőt érdemes venni, azok olcsóbbak is, és sokkal jobb minőségben írnak, mint a külsők, már csak az USB interfész ezirányú alkalmatlansága miatt is. A minőségi audió CD-írásra tervezett író eleve csak CD-író, ilyet pedig már a Plextor se gyárt, és tudtommal mások sem.
-
törölt tag
válasz
Sala76 #23973 üzenetére
Jól és értelmesen tetted fel a kérdést, csak egyes okoskodók elkezdtek okoskodni. Csak CD-írót nem nagyon lehet már kapni, tehát olcsón vehetsz CD-DVD-írót, ezek között olyan hajde nagy különbség nincsen, azaz nagyjából mindegyik esetében elég nagy a különbség az írott CD és az eredeti között. (Még akkor is, ha a Nero nem mutatja ki, természetesen a CD-DVD másolás nagyon-nagyon messze jár a sokat emlegetett bitpontos másolástól.) Másik lehetőséged, hogy a sima CD-írók korszakából használtan keresel, ez persze rizikós, és a CD-írásra anno legdivatosabb Plextor típusok kissé drágák is voltak. Mindenesetre CD-írásra az öt-tíz évvel ezelőtti Plextorok voltak legelfogadottabbak, azon esetleg lehet vitatkozni, hogy mennyire írtak jobb minőségben, mint a többi márka "hagyományos"CD-írói. Nem annyival, mint amennyivel drágábbak voltak. A Cd-írók hangminősége közti különbség általában jóval kisebb szokott lenni, mint az eredeti CD a másolt CD közti különbség, tehát én azt mondanám, hogy nem nagyon érdemes nagyobb mértékben plusz pénzt fektetni abba, hogy Plextort vegyél. Egyébként az asztali CD-írók általában jobb másolatokat szoktak készíteni, mint a számítógépesek, persze sokkal magasabb áron.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Edition + Joystick állomás! CFI-2016
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest