Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Nagyobb panelek, nagyobb készülékház
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Mobilarena
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
krichd1
addikt
válasz
AMDFan #86665 üzenetére
Nem haszontalan a posztod, csak meglepődtem, hogy meglepődtél ezen a dolgon. Ehhez nem kell mérés, komoly rendszer, hogy észrevegye az ember, legalábbis én már hifis pályafutásom legelején észrevettem a nyitott/zárt nyílászárok hatását, de ezek szerint nem mindenki. Már csak józan ésszel belegondolva, hogy egy ajtó/ablak mekkora felület, persze hogy nagy hatással van az akusztikára, még csak ha egyszerű levegőáramlásba gondolunk, amire szellőztetős viccemmel próbáltam utalni, arról nem is beszélve, ha huzatot csinálunk a lakásban.
"Amúgy AVX-en "nagyon régi motorosok" röhögtek ki miután azt merészeltem állítani kb 1 vagy 2 évvel ezelőtt, hogy egy megtömött ruhaszárító nagyobb változást okoz a hangban mint valami egyéb változtatás a rendszeren"
Ezek nem a "régi motorosok", hanem a süket idióták.(#86664) Irmscher 353: Nem leszek sokáig, csak benéztem.
(#86668) Kiskokó: Nem kötöttem én bele senkibe, csak meglepődtem a meglepődésen, olyankor fura az ember. Igen, ezek szerint ezt is bele kell tenni a téma összefoglalóba, erre nem gondoltam anno hogy tisztázni kell.
-
törölt tag
válasz
AMDFan #86665 üzenetére
Remélem, soraid után nem rögzül véglegesen a kollégákban, hogy egy nyitott ajtó 5 dB kiemelést okoz, mert tud okozni mást is.
Régi motorosok... a hobbiban eltöltött évek száma önmagában még nem sokat mond, hiszen ezeket az éveket egyaránt lehet önképzéssel, vagy előítéletek kövérre hizlalásával is tölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen NAS-t vegyek?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Raspberry Pi
- További aktív témák...
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- BONTATLAN Samsung Galaxy A32 5G 4/64GB FÜGGETLEN - FIX ÁR
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- HP EliteDesk 800 G1 USDT i5-4590s 8gb ram 120gb ssd wifi gigabit minigép eladó olcsón
- Iphone 14 ProMax Space Black 128GB Garanciás
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest