- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
-
Mobilarena
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
szánj rá a témára 1 napot BPn.vagy kettőt.ami hangfalakat kérdeztél, meg tudod hallgatni.
rotelnél viszont tényleg érdemes a tuningot is beleszámolni.15-25e között van.ezeknek a roteleknek a kapcoslása szögegyszerű,de ezért sem hőmérsékleti, meg nyugalmi elállítódási kompenzáció nincs benne. ez 2 dolgot jelent: érdemes kapcsiból szervizelni, mint egy autót, másrészt meg minél inkább elállítódik a nyugalmija,annál később fog melegedni.
840esemet mikor vettem,kb másfél óra volt,mire belemegedett
beállitva,rendberakva 40perc.nem szól nagyon rosszul hidegen,de azért eléggé megváltozik melegen a hangja -
bajnokpityu
félisten
8xx 9xx 10xx kapcsolásteknikailag ugyanaz.előfok az,ami ide-oda szinezi kicsit őket,de a karakterük, torzításuk, természetességük ugyanaz.nem szineznek sokat, és főleg nem csinálnak szúrós magasokat.
8xx ujonnan több,mint 2x annyi volt uj korában,mint a 9xx,utóbbiakat taiwanon gyártották.randábbak a forrasztások,de sztem nem hallható ki.mindkettőből van 1-1példányom.
arcam megérne egy próbát sztem, és elvből nem vetném el a nadokat sem. lehet,h pont a lágyság fog tetszeni. nem úszod meg,h ne menj el meghallgatni őket.
-
törölt tag
Ha 120ezer körül megkapnád az RS6-ot, akkor válaszd azt (majd egy kicsit fájdítsd azért a szívedet a rendkívül kifinomult hangú (és kinézetű) Sensys DC1 után). A felsorolt erősítő típusok bármelyikével egészen jól szólna az RS6, még 16nm-en is (persze nagyobb szobában és távolabb élő szomszédok esetén még jobban), de ezek közül az Arcam tudná legjobban "megszelidíteni". A Sensys ellenben az Arcammal szólna legkevésbé látványosan, de egy olyan párosítást napokig-hetekig hallgathatnál egyfolytában fáradtság nélkül. Az adott Rotel és NAD típusok valóban kicsit élénkebbek, mint az Arcam, de azért nem annyira élénkek, hogy akár az RS6-tal is túlzásokba esnének. Tehát ezek közül egyik párosítással sem fognál mellé (a JMLab Focal-ok már egy kicsit több gondolkodást kívánnának párosítás tekintetében, ha mégis találnál olyat, amit megvennél).
A kábelezés természetesen rengeteget számít.
-
bajnokpityu
félisten
mekkora szoba,és mennyire van belakva?
935 már azért elegendő mennyiségű méllyel bír. inkább a nadot gondolom túlburjánzónak.
arcam meg sztem kettő között bír. ami arcamot hallottam,legalábbis ilyen volt.a kábel legyen az uccsó,amit veszel közéjük. előtte még a lényegről ,a forrásról kéne döntened. NE kábellel akard már az elején hangolni,ez nem mindig jön be.
túl élénk alatt a sok magasat érted?hát nemtom, engem nem bánt ha sok a mély v magas,csak legyen jó.
-
bajnokpityu
félisten
hmm, jó az izlésed
focal 8xx től kezdődik. sensyst én spec szerettem,de talán dc2t hallottam.
rs rxből meg sztem az dönt,h kell az álló.mindkettőben ugyanaz a hatalmas terű magas van.a 935 a 04es rotel fölött van hangilag gyárilag is,és akkor még ott a tuninglehetőség.L410 detto.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest