- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Fotók, videók mobillal
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
Aktív témák
-
bdav
őstag
nem szükségszerűen. én is pl. úgy vagyok vele, hogy irkálok még pl. battle.neten a starcraftba, vagy az index fórumba, és ott nem mindig látszanak a hosszú karakterek, amiket írok, úgyhogy néha ide is sikerül olyat írnom, amiben nincs mindenhol hosszú, ékezetes betű. mondatkezdő nagybetűre sem figyelek mindig, és néha rövidítek is: ksz = x (szerintem = sztem, hogy=h.). ettől függetlenül merem remélni, hogy akad azért pár értelmes hozzászólásom is :) ) kell egyszerre mozgatni össze-vissza, és csak-csak könnyebben előfordul hogy félreüt valamit (azért az relatív ritka, hogy amikor kézzel írsz nem úgy írsz le egy betűt, ahogy kéne :) )
Az sem gond, hogyha valakinek 1-2 kommentje 0 helyesírásilag, ha a többi nagyjából OK (hülyülésből belefér), az már gáz azért, hogyha keresni kell a jól írt hozzászólásokat.
Fáradtság - fáradság:
Fáradtság: állapotot fejez ki. az a fáradtság, amikor nagyon fáradt vagy.
a fáradságot meg sztem csak így kifejezésben használják, veszi a fáradságot.
vesszők
egyszer kaptam egy szöveget, amit el kellett küldenem valahova, és abban az összes vessző úgy volt rakva, hogy [szóvége][spc][vesszö][szóeleje]. na abba beleőszültem amíg kijavítottam...
Aktív témák
- Hgst es seagate 500gb 2.5 hdd
- Hostpost.hu VPS és Webtárhely Bérlés
- Radeon Rx 6600XT/ I5 8400/ 16GB Corsair/ 1TB M2/ 128GB Sata SSD/ 500GB HDD/ Win11
- ÚJ Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon 32/1TB FHD+ 20Hó Gar
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ICY BOX IB-158SSK-B 3,5 SATA merevlemez mobil rack (5,25 -be építhető)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS X670E R7 9800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB Lian Li O11 Dynamic EVO RGB 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest