Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
Den
veterán
válasz
vacuumcleaner
üzenetére
láttál már szétszedve valamilyen elektronikus eszközt, Az alkatrészek egy vagy több áramköri lemezre vannak szerelve. A pc-ben a video kártya egy külön áramköri lapon van, amit az alaplaphoz csatlakoztatsz, ami egy másik áramköri lap. a notebookokban, a videokártya a hangkártya, alaplapi áramkörök, stb, mind ugyanarra az áramköri lapra vannak szerelve ezért nem cserélhetőek. Én még nem láttam olyan notit, aminek a videovezérlőjét cserélni lehetett.
-
rog
addikt
válasz
vacuumcleaner
üzenetére
[L]http://www.anandtech.com/video/showdoc.html?i=1681&p=5[/L]
-
róland
veterán
válasz
vacuumcleaner
üzenetére
Én megkeresném a Portocom helyi partnerét, hátha tud segíteni.
Link:
[L]http://www.portocom.hu/pp.php[/L] -
Den
veterán
válasz
vacuumcleaner
üzenetére
elég reménytelennek tűnik. A noteszekben az egész gép egy nyák-ra van szerelver, ott nem nagyon fogsz videokártyát cserélni, kívülre meg hova kötöd?
Egyébként ami neked van az ati rage, n- nélkül. -
vacuumcleaner
csendes tag
Szia mindenkinek!
Videókártyát vennék laptophoz, hol tehetem ezt meg? Valaki azt mondta vagy megszokom a régi 4MB-os ATI RANGE cardomat, vagy lecserélem a laptopot egy ujabbra.
Az ATI honlapja szerint ők forgalmaznak külön cardokat, csak MO-on nincs olyan bolt, ahol lehetne venni, rendelésről meg még nem hallottak. Tehát ez kilőve.
Arra gondoltam, esetleg külső videokártyát csatlakoztatnék a géphez. Mi a véleményetek erről, megoldhatónak tartjátok-e?
üdv: vc
Aktív témák
- Philips 43PUS8909 Ambilight 4k HDR 144Hz Gaming TV/monitor (5 hónap garancia)
- EIZO FlexScan EV2450 fehér 24" 1920x1080 full HD IPS monitor újszerű HDMI - több db - Made in Japan!
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- Dell G2724D monitor garancia 2027.08-ig
- HP EliteDisplay E233 23"FHD Üzleti Monitor, 2xUSB , Álló/Fekvő mód, emelhető, használt, üzletből
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest