- Ilyen vékony egy professzionális Galaxy
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
Den
veterán
válasz
vacuumcleaner #4 üzenetére
láttál már szétszedve valamilyen elektronikus eszközt, Az alkatrészek egy vagy több áramköri lemezre vannak szerelve. A pc-ben a video kártya egy külön áramköri lapon van, amit az alaplaphoz csatlakoztatsz, ami egy másik áramköri lap. a notebookokban, a videokártya a hangkártya, alaplapi áramkörök, stb, mind ugyanarra az áramköri lapra vannak szerelve ezért nem cserélhetőek. Én még nem láttam olyan notit, aminek a videovezérlőjét cserélni lehetett.
-
rog
addikt
válasz
vacuumcleaner #1 üzenetére
[L]http://www.anandtech.com/video/showdoc.html?i=1681&p=5[/L]
-
róland
veterán
válasz
Én megkeresném a Portocom helyi partnerét, hátha tud segíteni.
Link:
[L]http://www.portocom.hu/pp.php[/L] -
Den
veterán
válasz
elég reménytelennek tűnik. A noteszekben az egész gép egy nyák-ra van szerelver, ott nem nagyon fogsz videokártyát cserélni, kívülre meg hova kötöd?
Egyébként ami neked van az ati rage, n- nélkül. -
vacuumcleaner
csendes tag
Szia mindenkinek!
Videókártyát vennék laptophoz, hol tehetem ezt meg? Valaki azt mondta vagy megszokom a régi 4MB-os ATI RANGE cardomat, vagy lecserélem a laptopot egy ujabbra.
Az ATI honlapja szerint ők forgalmaznak külön cardokat, csak MO-on nincs olyan bolt, ahol lehetne venni, rendelésről meg még nem hallottak. Tehát ez kilőve.
Arra gondoltam, esetleg külső videokártyát csatlakoztatnék a géphez. Mi a véleményetek erről, megoldhatónak tartjátok-e?
üdv: vc
Aktív témák
- ELADÓ LG 29WK600 UltraWide monitor + INGYEN KONZOL + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!
- Eladó Samsung Odyssey QD-OLED G6 G60SD QHD 360 Hz Gaming Monitor 2024
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest