Hirdetés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Betáblázta magát az Oppo
- Mobil flották
Aktív témák
-
Den
veterán
válasz
vacuumcleaner
üzenetére
láttál már szétszedve valamilyen elektronikus eszközt, Az alkatrészek egy vagy több áramköri lemezre vannak szerelve. A pc-ben a video kártya egy külön áramköri lapon van, amit az alaplaphoz csatlakoztatsz, ami egy másik áramköri lap. a notebookokban, a videokártya a hangkártya, alaplapi áramkörök, stb, mind ugyanarra az áramköri lapra vannak szerelve ezért nem cserélhetőek. Én még nem láttam olyan notit, aminek a videovezérlőjét cserélni lehetett.
-
rog
addikt
válasz
vacuumcleaner
üzenetére
[L]http://www.anandtech.com/video/showdoc.html?i=1681&p=5[/L]
-
róland
veterán
válasz
vacuumcleaner
üzenetére
Én megkeresném a Portocom helyi partnerét, hátha tud segíteni.
Link:
[L]http://www.portocom.hu/pp.php[/L] -
Den
veterán
válasz
vacuumcleaner
üzenetére
elég reménytelennek tűnik. A noteszekben az egész gép egy nyák-ra van szerelver, ott nem nagyon fogsz videokártyát cserélni, kívülre meg hova kötöd?
Egyébként ami neked van az ati rage, n- nélkül. -
vacuumcleaner
csendes tag
Szia mindenkinek!
Videókártyát vennék laptophoz, hol tehetem ezt meg? Valaki azt mondta vagy megszokom a régi 4MB-os ATI RANGE cardomat, vagy lecserélem a laptopot egy ujabbra.
Az ATI honlapja szerint ők forgalmaznak külön cardokat, csak MO-on nincs olyan bolt, ahol lehetne venni, rendelésről meg még nem hallottak. Tehát ez kilőve.
Arra gondoltam, esetleg külső videokártyát csatlakoztatnék a géphez. Mi a véleményetek erről, megoldhatónak tartjátok-e?
üdv: vc
Aktív témák
Hirdetés
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
- SAMSUNG LS49AG952NPXEN 49" NEO Q-LED 5K GAMER 240HZ ! AKCIÓ
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- LG 27GX790A-B 2K-480HZ-0.03MS 3 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- ASUS TUF Gaming VG249QL3A
- Owl Labs Owl Bar 4K Videokonferencia Rendszer FRS100
- Apple iPhone 11 128 GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GQ50F-B FHD 165Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 Ti / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 600w
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Biztosító által cserélt - ÚJ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest