Hirdetés
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
Aktív témák
-
vfo7
senior tag
Van egy Gigabyte 8S655 FX-L alaplap, benne 2 db. 400-as RAM, egy 2,4/533 proci + AIW 9000 Pro. Minden rendben működik, alapfeszen kb. 3,2G-ig húzható. Kaptam egy 2,8/800-as procit, beledugtam, de ezen kívül semmit sen változtattam, és a windows nem indult, csak a bootscreenig jutott el, ott kifagyott.
Ezek után lecseréltem a biost vadiújra, újra indítottam, megint ugyanaz. Visszadugtam a régi procit, minden hibátlan. Fogtam egy másik vinyót, arra húztam egy új vindózt, simán felment, csak az alaplapi driverek, amiket a gyári cd-ről telepítettem nem akartak rendesen felmenni: mindegyik telepítése után lefagyott a gép. Visszadugtam a régi procit, majd feltelepítettem a drivereket, simán felmentek. Ezután a régi procival feltettem a 4.3-as catalystot is, működött.
Újabb procicsere, régi ki, új be, Zalmanki/be, indít: az új vindóz is bootscreennél lefagy.
Mi a tosz lehet ez, hilfe! :)
Aktív témák
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- PS4 Pro 1TB + DualShock 4 Controller Játékkonzol
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest