- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Garmin topik
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Realme GT 2 - aláírjuk
Aktív témák
-
Loretto
veterán
Látom a Raid topicot megtaláltad, ezt akkor zárom, legyen ott minden egy helyen.Az aláírásod pedig csökkentsd 3 sorra, az alapelveknek megfelelően, köszönöm.
-
joed
csendes tag
Egyszerűen frissítettem a BIOS-t. Tudom, nem tanácsos windows-ból frissíteni,de tekintve, hogy átlag 20-30 napos uptime-mal működik a gépem és egy-egy restart nagyon sok kényelmetlenséggel jár nálam, lustaságból nem a BIOS-ban található frissítőt használom. Az utóbbi 8 évben semmi probléma nem volt.
Aztán múlt héten szépen letöltöttem a legfrissebb flash-elő toolt, legfrissebb BIOS-t megcsináltam a frissítést és itt tartok -
joed
csendes tag
Sziasztok!
Remélem tudtok ebben okosságot mondani.
Az a helyzet, hogy egy elqrt BIOS frissítés után kinyúvasztottam a lapom (Asus P5B Deluxe/Wifi) és sürgősen kell egy új lap. Amit kinéztem, az egy Asus P5K Premium/Wifi. Az a gond, hogy 2 winyóm RAID0-ban van, melyet az alaplapi ICH8R kezel.Szerintetek ha feldugom a két winyót az ICH9R-es P5K-ra, akkor működni fog a RAID0 tömböm?Segítségeteket előre is nagyon köszönöm
Üdv
Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest