- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
Aktív témák
-
Loretto
veterán
Látom a Raid topicot megtaláltad, ezt akkor zárom, legyen ott minden egy helyen.Az aláírásod pedig csökkentsd 3 sorra, az alapelveknek megfelelően, köszönöm.
-
joed
csendes tag
Egyszerűen frissítettem a BIOS-t. Tudom, nem tanácsos windows-ból frissíteni,de tekintve, hogy átlag 20-30 napos uptime-mal működik a gépem és egy-egy restart nagyon sok kényelmetlenséggel jár nálam, lustaságból nem a BIOS-ban található frissítőt használom. Az utóbbi 8 évben semmi probléma nem volt.
Aztán múlt héten szépen letöltöttem a legfrissebb flash-elő toolt, legfrissebb BIOS-t megcsináltam a frissítést és itt tartok -
joed
csendes tag
Sziasztok!
Remélem tudtok ebben okosságot mondani.
Az a helyzet, hogy egy elqrt BIOS frissítés után kinyúvasztottam a lapom (Asus P5B Deluxe/Wifi) és sürgősen kell egy új lap. Amit kinéztem, az egy Asus P5K Premium/Wifi. Az a gond, hogy 2 winyóm RAID0-ban van, melyet az alaplapi ICH8R kezel.Szerintetek ha feldugom a két winyót az ICH9R-es P5K-ra, akkor működni fog a RAID0 tömböm?Segítségeteket előre is nagyon köszönöm
Üdv
Aktív témák
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest