- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
Aktív témák
-
Loretto
veterán
Látom a Raid topicot megtaláltad, ezt akkor zárom, legyen ott minden egy helyen.Az aláírásod pedig csökkentsd 3 sorra, az alapelveknek megfelelően, köszönöm.
-
joed
csendes tag
Egyszerűen frissítettem a BIOS-t. Tudom, nem tanácsos windows-ból frissíteni,de tekintve, hogy átlag 20-30 napos uptime-mal működik a gépem és egy-egy restart nagyon sok kényelmetlenséggel jár nálam, lustaságból nem a BIOS-ban található frissítőt használom. Az utóbbi 8 évben semmi probléma nem volt.
Aztán múlt héten szépen letöltöttem a legfrissebb flash-elő toolt, legfrissebb BIOS-t megcsináltam a frissítést és itt tartok -
joed
csendes tag
Sziasztok!
Remélem tudtok ebben okosságot mondani.
Az a helyzet, hogy egy elqrt BIOS frissítés után kinyúvasztottam a lapom (Asus P5B Deluxe/Wifi) és sürgősen kell egy új lap. Amit kinéztem, az egy Asus P5K Premium/Wifi. Az a gond, hogy 2 winyóm RAID0-ban van, melyet az alaplapi ICH8R kezel.Szerintetek ha feldugom a két winyót az ICH9R-es P5K-ra, akkor működni fog a RAID0 tömböm?Segítségeteket előre is nagyon köszönöm
Üdv
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest