- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mobil flották
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Óriáskészülék, kis akksival
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fricc
tag
Sziasztok!!
OFF
Először is bocs hogy emiatt új topicot nyitottam de a keresőben nem találtam ennek a lapnak külön egy mindenes topicot, csak ilyen hasonlókat mint az enyém abba meg nem akartam írni...
ON
A gépemet zenélésre akarom beállítani jól, de ez a lap a driverével sajnos felrak mindent, olyat ami nem is kéne nekem, és nem tudom nem felrakni pl az alaplapi hangkártyát, meg a hálókártyát. A cél hogy a cubasen meg az emu hangkártyám cuccain kívül ne legyen fent semmi a gépen. Ez hogyan oldható meg? Vagy ha sehogy, akkor ha nem teszem fel az alaplapi drivert, akkor se történik semmi mert elindul a gép meg fut az xp, de nem rak fel olyanokat hogy memóriavezérlő meg nemtudom még miket írkált ki a legutóbbi alaplaptelepítésnél... szal ha ezek nincsenek fent akkor gondolom sokmindent nem használok ki a lapből ami a gép összteljesítménye rovására megy?
Pls help, mielőbb újra akarom telepíteni, mert be kéne fejezni a projectet, de ezzel bénasággal nem lehet zenélni, mert csúszkál össze vissza a ritmika, alacsony latancyn recsegnek a vsti-k, és ez mind amiatt van mert nem optimális a gépteljesítmény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair Vengeance LPX 2x8GB 2400MHz DDR4 kit
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Msi X99s Gaming7 + 12 magos xeon proci
- Gigabyte X870 Aorus Elite Wifi7 - Hajlott PIN + 1 érdekesség - Garis! - Jegelve fkaresz fórumtársnak
- RAM --- SoDIMM --- SD-DDR1-2-3
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest