Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fricc

tag

Sziasztok!!

OFF
    Először is bocs hogy emiatt új topicot nyitottam de a keresőben nem találtam ennek a lapnak külön egy mindenes topicot, csak ilyen hasonlókat mint az enyém abba meg nem akartam írni...
    ON

A gépemet zenélésre akarom beállítani jól, de ez a lap a driverével sajnos felrak mindent, olyat ami nem is kéne nekem, és nem tudom nem felrakni pl az alaplapi hangkártyát, meg a hálókártyát. A cél hogy a cubasen meg az emu hangkártyám cuccain kívül ne legyen fent semmi a gépen. Ez hogyan oldható meg? Vagy ha sehogy, akkor ha nem teszem fel az alaplapi drivert, akkor se történik semmi mert elindul a gép meg fut az xp, de nem rak fel olyanokat hogy memóriavezérlő meg nemtudom még miket írkált ki a legutóbbi alaplaptelepítésnél... szal ha ezek nincsenek fent akkor gondolom sokmindent nem használok ki a lapből ami a gép összteljesítménye rovására megy?:Y

Pls help, mielőbb újra akarom telepíteni, mert be kéne fejezni a projectet, de ezzel bénasággal nem lehet zenélni, mert csúszkál össze vissza a ritmika, alacsony latancyn recsegnek a vsti-k, és ez mind amiatt van mert nem optimális a gépteljesítmény. :(((

Új hozzászólás Aktív témák