Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
Hi!
Lehet, hogy hülyeség, de próbáld ki régebbi videokarival az install-t! Mondjuk egy S3 Virgács meg is tenné! Hallottam már ilyenről, hogy viszonylag új videokártyát nem tudnak kezelni a winfos telepítők! (bár mondjuk az Asus-ról nem tudnám elképzelni, hogy olyan kártyát gyártana, ami nem megy ilyenkor. Nékem is Asus volt az előző karim és egyik wininstallnál sem csinált hasonlót.). Aztán ha felállt a rendszer átdobod az Asus-t és mehet driver CD-ről az install.
Ha nem segít, akkor valszeg alaplap, esetleg valami elb*szott bios-beállítás, bár ez utóbbit nem tartom valószínűnek.
Egy próbát azért megér a VGA-csere!
üdv. -
hipernick
tag
egy jó kis coolink táp is volt benne és ugyanaz a hiba.
Érdekes valaki azt tanácsolta nekem hogy kapcsoljam ki az APIC-ot ez megtörtént és lás csudát egy kicsivel lett csak jobb, csak most kék képernyők tömkelege :O.
Mostmár szinte mndent kipróáltam úgyhogy vissza a feladóhoz.
De azért vároma további ötleteket. -
törölt tag
Nekem is volt hasonló esetem, azzal az eltéréssel, hogy kg-lite lapom volt. Sokszor fagyott, újratelepítgettem, na aztán itt is fagyi, kék halál. visszavittem és egy fél napos mindenre kiterjedő tesztelés után kiderült, hogy a lappal van gond. Pedig a memóriára gondoltam, mert a memtest sem futott le. Azóta kerülöm az Abitot.
Mivel úgy írtad, hogy új, vidd vissza. -
hipernick
tag
Üdv mindenkinek!
A problémám a következő:
Egy új gép:
2200+
Abit KD7A
256 2700
asus 9180
Maxtor 30Gb
Nos, ez a gép sima win98 telepítéséne az elején kb miután kiválasztjuk hogy melyik könyvtárba telepítsünk (de sosem ugyan ott mndig máshol (időben máshol:)) egyszerűen lemerevedik nem csinál semmit , azaz hogy az egeret tudom mozgatni de egy tapodtat sem jutokelőre a telepítésben. Xp-nél meg kék képernyő még a telepítés legelején.
memóriát megnéztem , működik rendesen. memtest ok., mem csere is volt
videókártyát megnéztem , az is kizárva
vinyó is jól megy másik gépbe
ja és minden default-on van a biosban
érem ha tudtok akkor segítsetek:O
Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged