Aktív témák
-
törölt tag
aha thx akkor vholnap viszem garival vissza(mistral...) remelem visszaveszik.proci szted elszált?nemlehet hogy a táp is elszált mert a vinyot egyszer bekapcsolja egyszer nem..Í:(
-
zingike
csendes tag
Végre valaki hasonló eredményre jutott , mint én. Én egymás után 2 db KD7-raide-et végeztem ki. Azóta sem tudom hogyan. Az első 10 percig ment a 2500+ athlonnal, a második 1 napig. Minden különösebb ok nélkül megállt, se kép , se hang. A processzor feszültségszabályzólya zárlatos lett. Ohm-mérővel rámérve az alaplap 12V-os tápcsatlakozójára ha fix ellenállás értéket mérsz mindkét irányban, akkor tönkrement. Ha folyamatosan növekvő értéket mérsz, akkor az alaplap vszínű jó, lehet hogy a procinak annyi. Garanciában ki fogják cserélni, ha elszállt valami. Vidd vissza nyugodtan, csak mondd azt , megállt, és nem tudod mi történt. Amúgy nem árt az óvatosság, mert én a rossz alaplap tesztje során hazavágtam egy Thunderbirdet.
-
törölt tag
Hy!asszem elszalt a lapom..este vice city-zek elözö nap kitakaritottam a gepet kt400 ventit nem dugtam vissza shut down elött 60fok a lap ok.kikapcs.fél ora mulva be se kep se hang..hoppa a 12v a lapra nem volt bedugva(enermax 300W).visszadug megint nem megy.idáig csesztettem nem indul nézem k*rva meleg 3db kondi(szürkék chipsettöl balra).Meghalt a lap vagy a proci?H!E!L!P!
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest