- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
snecy
senior tag
hmm, half life kiegészitővel én is játszottam és ott valóban hullik valami pernye, nem csak nálam, hanem midnenkinél.
Bár ahogy elnézem tényleg baj van, mert a pernye egy kicsit más kinézetű a képen...
[Szerkesztve] -
föccer
nagyúr
Lehet hogy elkezdett esni a hó....
Nekem a Heroes4 <eredeti játék nem tört> csinálta azt, hogy nem volt egérkurzor.
Jobban mondva volt, csak mindig zajos kép takarta <ha elég csorsan rántottam az egeret, akkor ''kiugrott'' alóla a rendes kórzor...>
Ez vajha miért lehetett? Gyanakszom az integrált vga-ra, de akkor miért ment tökéletesen a játék minden más része? -
Kalwa
tag
Remek
Gondolom +2 rendszerventi akkor nem oldja meg a problémát
Kell valakinek egy szupi 9800Pro kari?
Olcsón beszámítom ám!
-
Kalwa
tag
Hát 17Mhz-el lejebb vettem a memória órajelét, de csak rosszabb lett - több a pixel
-
turho
addikt
Sztem tipikus vram-probléma. Kicsit túlhúzott 9800-asoknál rendszeres. Lehet hogy fárad, azt hogy melege van nem hiszem. A ram-ok nem érzékenyek annyira a melegre, kivéve ha ténleg elég melegek.
Próbáld meg csökkenteni a mem-órajelet, és úgy megnézni. Bekapcsoláskor egyből van a jelenség? -
Kalwa
tag
Üdv!
Szeretném a segítségeteket kérni. A minap felraktam a Half-Life 2 Episode One-t - Heroes 5-nél is jelen van ugyan ez, de más játékoknál eddig nem vettem észre - és elég érdekes dolgot tapasztaltam. Kis fehér pixelek jelentek meg már a főmenüben és a játékban szintúgy megmaradtak. Videókártyára problémára gyanakszom, de remélem, hogy nem az, vagy ha mégis, akkor orvosolható
9800Pro videókártya Arctic Cooling hűtéssel, 6.5-ös Catalysttel és 1280x1024-es felbontás az LCD miatt - 1024-ben ugyan úgy jelentkezik ez a probléma, tehát sajnos a felbontás csökkentése sem megoldás.
Két kép a jelenségről:
[link]
[link]
Rövidebb játék után a pixelek száma gyarapszik. Hűtési gondok?
Köszönöm előre is a segítségeket, ötleteket!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Ultimate előfizetések
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest