- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
Aktív témák
-
Benzinkutas
csendes tag
Szevasztok!Csak azt szeretném kérdezni hogy nektek milyen driver van fent az ASUS 9600XT-n???Az eredeti?Letoltottem a 3.9 Catalystot, de az csak 9600 SERIES-nek ismeri fel.Ez normális? Siessetek légysz!!! KOSSZ!!!
-
evra
csendes tag
Nálam is ilyesmi a probléma, kicsit máshogy:
Ha a driver CD-n lévő Catalyst 3.1-et felrakom, akkor no problem. De ha fel akarom tenni a 3.9-est, esetleg a 3.7-est, akkor a telepítés végén kivön egy hibaüzenet, miszerint a valamilyen memóriaértéket nem lehet olvasni (na ezt jól megmondtam..., tuti valami tökmás), aztán a végén újraindul és 640*480, 256 szín 60 hertz, vagyis mintha rossz drivert tettem volna fel. Próbáltam már úgy, hogy a ''Programok hozzáadása, eltávolítása'' menüből kiírtottam, tényleg ott volt az az ''Ati program eltávolító'' de én csak simán kilőttem a control panelt, meg a meghajtó, ezek után próbáltam csak azt a prgoram eltávolítót, de asszem arra ki is írt valami hibaüzenetet. Ez után fel akrtam tenni megint az új drivert és megint ua. a hiba. Valszeg a régi drivert írtottam le rosszul, mi?
Most megpróbálom azzal a Catalyst unistallerrel, remélem jó lesz, ha nem akkor jövök vissza ide sírni.... :) -
Robi69
csendes tag
A Windowsban (XP) a programok telepítése közé beteszi magát az ATI meghajtó, ATI control panel és az ATI program eltávolító. Innen simán lehet törölni. Ezután telepítsd a 3,9 vagy a 3,7-est.
-
Robi69
csendes tag
A Windowsban (XP) a programok telepítése közé beteszi magát az ATI meghajtó, ATI control panel és az ATI program eltávolító. Innen simán lehet törölni. Ezután telepítsd a 3,9 vagy a 3,7-est.
-
nap
addikt
Mondanam, hogy tegyel akkor a gepbe radeon kartyat! :D
Szerintem eleg, ha ujrarakod a windozot. -
Peat;)
veterán
A problémám az hogy bármilyen radeon drivert rakok fel ujraindítás után azt írja ki hogy a driver nem működik megfelelően, vagy nam ''iniciálozódott''
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- One mobilszolgáltatások
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest