- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Aktív témák
-
deedee
őstag
HÁJ!VAN EGY KIS GONDOM A TUROK 4-EL!NEM AKAR ELINDULNI A PROGI,PONTOSABBAN CSAK A JÁTÉKKÉSZÍTŐ CÉG LOGÓJA MEG A SZOKÁSOS ÖNREKLÁMOS SZÖVEG.UTÁNA EZT ÍRJA KI A GÉP:ABNORMAL PROGRAM TERMINATION.VAGY A MÁSIK tünet:a reklám logó után fekete marad a monitor és nem történik semmi,de az egér tündéri kis nyilacskája a monitor középső részén egy kb 4*8-as mezőben/ami szintén fekete/látható.persze itt sem történik semmi és a space megnyomása után a progi kilép az xp-be.a program kompatibilitás varázslóval sem értem el semmit.geforce 3 Ti200-as 128mb a végéám,talán nem komálják egymást?régóta nem játszottam már és most nosztalgiáznék mert a régebbi turok játékokat már nyomattam annó.minden segítséget előre is köszönök!
Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SZÜNETMENTES TÁPOK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest