Keresés

Aktív témák

• Zamiel

csendes tag

arra, hogy a procidő 99%-át feleszi. bár szerintem ez a windows miatt van, mert csak boot után szokott megjelenni, nyilván valahogy úgy tölti be az elején, hogy valami loopot generál bele, mittomén. inkább kiszedtem...
    őszintén szólva fogalmam sincs mióta. Elég nehezen észrevehető, ugye az ember az üres ablakokat nem nagyon szokta nézegetni, hanem indít valamit. Jah, azt nem is mondtam, hogyha átméretezem az ablakot, vagy lecsukom, felnyitom, eltűnik. Azért akarom elkerülni a visszavitelt, mert ha nem hw-s hiba, akkor ugyanúgy elő fog jönni, illetve nincs kedvem két hétig várni, amire kicserélik. ha kicserélik egyátalán, mert erre, hogy ''csak a windows 32-biten néha halványsárgán csíkos'', hááát. S erősödik bennem a gyanú, hogy nem hw, mert bármit állítok át a kártyán (mondjuk hw-s gyorsítás, proc órajele feljebb, vagy lejebb, magasabb feszültség, akármi) ugyanúgy megmarad. Szóval halvány lila segédfogalmam sincs, hogy mi a fene okozza ezt.

• Zamiel

csendes tag

Üdv!

A köv problémám lenne egy his9800pro icq-val: amikor a winfost 32 bites színmélységre rakom, egy idő után ha nem nyúlok hozzá halványsárga cuccok jelennek meg az ablakokban. Ha elkezdem dühösen ide-oda rángatni a kérdéses ablakot, akkor ez a szemetelés továbbterjed, végig a sötétebb színek mentén. Olyan mintha smartshaderezni akarna a szerencsétlen, noha le van kapcsolva. Ugyanakkor 16 biten nincs ilyen gondja, nagyszerű az egész. Mint ahogy semmilyen más programnak sem (hiába 32 biten futtatom), pedig majd kiesett a szemem annyit néztem, de még állóképeket sem szemetel össze bármennyit is hagyom menni. Valakinek van valami ötlete?
    Csak hogy ne kelljen megkérdezni: 3000+, 1gb kingston, msi mb, directx 9c, legfrissebb driver.
    jah és még valami, másnak is be szokott akadni az atitools és feleszi a procot?

Aktív témák