Hirdetés
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
A topicot zártam. Az imént ajánlott topicon kívül mindkettőtöknek javaslom a fórum alapelveinek elolvasását.
-
Csyppa
senior tag
Mindkettőtöknek ajánlom a kérdésetek feltevésére az Azonali kérdések órája topicot.
-
windhunter
csendes tag
Sziasztok !
Nekem is elkelne egy kis help.
Ezt írja ki:"a macromedia projektor hibát észlelt ezért leáll"
Amikor berakok egy tutorialos cd-t, ami külön ablakban nyílik meg, de utána leáll.
Tud vki vmt erre???
köszi -
redakoska
csendes tag
hi pls segitsetek :S fontos lenne.. mitöl van az h az egerem ésa billentyüzetem nem reagál idöben azokra amikre kéne? pl autos játékban fordulnék és még midnig fullgázon megy egyenesen meg ilyenek. windowsban normális. 1 pl: gta-ban is jo de codban nem pls irjatok fontos. format c is volt és még mindig szar :S
Aktív témák
- NetApp StorageGrid SG5712 (NAJ-1502)- adattároló hdd nélkül -3 db
- HPE BladeSystem c7000 Enclosure (403321-B22)-without Blades -
- Intel Modular Server Chassis MFSYS25 adattároló --4x900GB HDD + 7x600GB HDD
- EMC 15-slot Disk Array Enclosure for DataDomain -15x3TB HDD- Adattároló - 2db van
- HPE UPS Extended Runtime Module R8000/3, R12000/3 compatible - kiegészitő modul -rackbe szerelhető
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ!!!! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest