Aktív témák
-
zizuka
csendes tag
A hiba az eseménynaplóban pontosabban ez:
''Esemény típusa: Hiba
Esemény forrása: Userenv
Esemény kategóriája: Nincs
Esemény azonosítója: 1000
Dátum: 2002. 12. 29.
Idő: 18:34:54
Felhasználó: NT AUTHORITYSYSTEM
Számítógép: ZIZU-PC
Leírás:
A Windows nem tudja eltávolítani a rendszerleíró fájlt a memóriából. Ha központi profilt használ, akkor a beállítások nem replikálódnak. Lépjen kapcsolatba a rendszergazdával.
Részletek: A hozzáférés megtagadva. . Build: ((2195)). ''
Segíts Tsibém, Te vagy az utolsó reményem...:) -
zizuka
csendes tag
válasz
#34929152 #23 üzenetére
A renszerezközök alatt van 1 ilyen: ''A számítógép automatikusan konfigurálta a(z) 0090D0472181 hálózati című hálózati kártya IP-címét. A használt IP-cím: 169.254.74.95. '' sárga felkiáltójellel. Van az alaplapon 1 integrált LAN, aminek a drivere nincs fenn. Ez lehet baj?
A másik: Alkalmazások között piros felkiáltójellel ez: ''A Windows nem tudja eltávolítani a rendszerleíró fájlt a memóriából. Ha központi profilt használ, akkor a beállítások nem replikálódnak. Lépjen kapcsolatba a rendszergazdával.
Részletek: A hozzáférés megtagadva. . Build: ((2195)). ''
Ezen segítene ha renszergazdai jogokat adnék magamnak?
A usert én hoztam létre. Ez 1 otthoni gép, nem hasznélja más.
Kösz a segítséget előre is. -
zizuka
csendes tag
Lécci, lécci, lécci...
-
zizuka
csendes tag
Eddig 1 C800-as gépem volt, most C1700, és a régin gyorsabban ment a dolog.
Ezek az MMTray bigyók a feladatkezelőben, az alkalmazások között vannak. Úgy emlékszem itt nincs semmi, ha nem indítok vmit. Ezek az indítópultban sincsenek, bár attól még elindulhatnak win induláskor... -
zizuka
csendes tag
Hali!
Segítsetek. W2k bazi lassan áll le, 1 percig nézhetem a beállítások mentése ablakot. Más gépeken is használok/tam 2k-t, sose tapasztaltam még ilyet.
Nem tudom, hogy összefügg-e. A feladatkezelő szerint folyamatosan fut 1 MMTray, 1 MMTray2k és 1 MMTrayLSI nevű valami. Mi a fenék ezek?
Köszi.
Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Diablo IV
- Ingatlanos topic!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gumi és felni topik
- Milyen monitort vegyek?
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest