- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lofagi
addikt
Azt írták,hogy kb 24 óra.
Nehéz beszélni még erről, mert rengeteg dolog még hiányzik belőle.
Ez amúgy így van, kár még bármilyen következtetést levonni a játékról, mert szerintem kb amit most mi látunk az a játék 10%-a de lehet még ezzel is sokat mondok. Annyi mindent ígértek a készítők és még a közelében sincsenek. Kasztok, járművek, játék mechanikák, animációk, hangok , effektek mind-mind hiányoznak a játékból.
-
Rony949
őstag
Nehéz beszélni még erről, mert rengeteg dolog még hiányzik belőle.
-Jó lenne ha lennének járművek, mert ez a jelenlegi pálya túl nagy a gyalogosok számára. Sokszor 5-10 perc csak a futásból áll és semmi nem történik. De reménykedem hogy a bétában már megkapjuk őket.
-Azt gondoltam hogy többnyire olyanok fogják megvenni a veterán csomagot, akik szeretik a taktikai shootereket mint pl. a Squad. Ahhoz képest 70-80%-ban 0 kommunikáció van és nem egyszer voltam már SL és az istenért sem akart engem követni senki. Mindenki ment a saját feje után. Igaz hogy a voice chat hiánya bezavar, de akkor is ott van még a szöveges chat. Egy csomószor írtam oda és úgy se reagáltak rá az emberek. Ez nyilván megint egy olyan dolog, ami majd a végleges játékban el fog tűnni (remélhetőleg), mert addigra tényleg szinte csak a fanok maradnak.
-Az ugrást én legszívesebben kivenném a játékból. A netkód nem olyan szörnyű, de még ahhoz képest is alig lehet eltalálni az ugráló embert. Plusz elég komikus egy taktikai shooterben bunny hoppozó embereket látni. Teljesen kizökkent az élményből. Rakjanak be mászást helyette, mint a Squad-ban.
-A grafika önmagában nagyon szép és a műfajon belül ennél nem is kell több. Viszont ezzel az élsimítással kezdjenek valamit, mert lowon, illetve mediumon nálam szörnyen néz ki a játék. Highon és azon felül pedig borzasztóan homályos. Már-már hátrányosan homályos, az ellenfelet nehezebben veszem észre.
-A fegyverek hangja tetszik többnyire, néha a K98-nak nincsen hangja újratöltésnél. A gránát robbanás is lehetne hangosabb és erőteljesebb. Jelenleg csak egy kis pukizást lehet hallani, meg a robbanás effektje sem olyan csuda jó. Az viszont nagyon tetszik ahogy a távolban lehet hallani a fegyver ropogásokat, azoktól megmozdul a lábam között valami.
-A játékmód összességében tetszik, de egy Squad-os megoldásnak jobban örülnék. Vagy legalább szűkítsék egy picit beljebb a foglalási területet, mert az, hogy elég a terület szélére bemenni és már foglaljuk is, az egy kicsit fura számomra. Ha meg arrébb lépek 5 métert, akkor meg egy másik területen vagyok már. Legyenek semleges részek a foglalópontok között.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Acer Predator Helios 300 - 17,3"FHD IPS 144Hz - i7-9750H - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1660 Ti - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest