- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rony949
őstag
Végre valami. Egyetlen reményem a Hell Let Loose maradt. Megvettem és kipróbáltam a Post Scriptum-ot, de egyszerűen nem adja a játék. Pedig én a Squad-ot nagyon élvezem, ez pedig egy Squad mod gyakorlatilag, valami mégis hiányzik belőle. Csapatjáték egyelőre nem nagyon van a játékban, többször játszottam már több szerveren és a kommunikáció kb. a nullával egyenlő. Szinte senki sem használ mikrofont. A pályákból meg van több is, de mindegyik ugyanúgy néz ki és maga a pálya felépítés sem tetszik nekem annyira.
Úgyhogy ha egy jó 2. világháborús játékkal akarok játszani, akkor ott a Red Orchestra 2 meg esetleg a Day of Infamy (mondjuk ez az Insurgency-s CQC sosem volt a szívem csücske). Úgyhogy nagyon kéne már egy jó WW2 játék amivel el lehetek.
Még ezt a Vanguard-ot is backeltem 10 fontért, annyira kétségbe vagyok már esve.
-
Rony949
őstag
-
Motoxxx
tag
-
Motoxxx
tag
két kör után. Egyik legszebb háborus támájú játék. fegyverek hangja, grafika pöpec. De iszonyat alfa. Játékmenet lassú igy elsőre de gondolom ,majd késöbb ha lelönek nem kell a bázisról indulni, hanem rátudsz csatlakozni valemlyik pontra vagy a szakasz vezetődre. De már most látszik van benne potenciál. De már megint egy játék amihez kell társaság, mert egyedül unalmas lesz, meg csapatjáték na. Szóval majd ha itt kialakul egy társaság együtt kéne csapati.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpársportok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Időnként túlmelegedhet a Switch 2?
- Xbox Series X|S
- Anime filmek és sorozatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Háztartási gépek
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- Samsung 860 EVO 2.5 500GB SATA3 MZ-76E500 100/90
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest