Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rony949
őstag
Végre valami. Egyetlen reményem a Hell Let Loose maradt. Megvettem és kipróbáltam a Post Scriptum-ot, de egyszerűen nem adja a játék. Pedig én a Squad-ot nagyon élvezem, ez pedig egy Squad mod gyakorlatilag, valami mégis hiányzik belőle. Csapatjáték egyelőre nem nagyon van a játékban, többször játszottam már több szerveren és a kommunikáció kb. a nullával egyenlő. Szinte senki sem használ mikrofont. A pályákból meg van több is, de mindegyik ugyanúgy néz ki és maga a pálya felépítés sem tetszik nekem annyira.
Úgyhogy ha egy jó 2. világháborús játékkal akarok játszani, akkor ott a Red Orchestra 2 meg esetleg a Day of Infamy (mondjuk ez az Insurgency-s CQC sosem volt a szívem csücske). Úgyhogy nagyon kéne már egy jó WW2 játék amivel el lehetek.
Még ezt a Vanguard-ot is backeltem 10 fontért, annyira kétségbe vagyok már esve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest