Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lofagi
addikt
Miért szerinted csak azért mert 1 napi munka akkor benne kellene lennie? Szerintem tele van a játék csak ilyen egy napi munkákkal. Nyilván meg van a prioritás, melyiket tartják fontosabbnak.
Amíg vannak a játéknak olyan hibái, hogy mindenki hall mindenkit akkor nem az lesz az első,hogy azt bevezessék, hogy épp ki beszél. Vagy épp a kettő összefügg.
Amúgy nem csinálok bolhából elefántot. Csak nem értem az elégedetlenséget jelenleg. Azt mondom,hogy ha így adják ki a nagy közönségnek oké.
De ennek a résznek pont az a lényege,hogy megírjuk,hogy mi kellene, nem pedig szemrehányás, hogy miért nincs benne. Nem te vagy az egyetlen, csak nem értem,hogy miért.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Acer Vero V277 27 75Hz IPS FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- IttEladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest