- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mobil flották
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megmutatta erejét a Honor 400 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dellfanboy #1516 üzenetére
Próbálj olyan boltot keresni (jellemzően helyi kisebb vasboltok, szerszámboltok) ahol súlyra mérik az elektródát és darabra is lehet vásárolni. Kérj a népszerűbb elektródákból 10-10 darabot és próbálgasd, gyakorolj velük. Olyan eget verő különbség nincs ám köztük. Varrat külalakban és erősségben nem látok különösebb különbséget egy ER23 és a relatív drágább Lincoln Omnia között. ER23-al nekem az a tapasztalatom, hogy ha sokat áll jobban megszívja magát nedvességgel mint a többi de amúgy ugyanúgy jó az is.
-
st6969
őstag
válasz
Nekem a Panelectrode ER23-at ajánlották, de a kölcsöngéphez is azt kaptam. Nekem, aki még fényképen sem látott hegesztőgépet korábban, egész jól ment vele a hegesztés (nyilván nem voltak nagy igényeim elsőre, egy bográcsállványt hegesztettem vele (csőből, szóval a derékszögű támasztásnál a beszabással nem keveset szenvedtem), meg pár zártszelvény oszlopot kerítéshez, illetve egy kiskaput, ami 1,5-es falvastagságú volt (nem is értem, hogy sikerült ilyen vékony anyagot összehegesztenem elfogadható minőségben...igaz, ide 2-es pálcát használtam, és így is kifújkáltam néha az anyagot, ráadásul a kisflexszel történő 45°-os gérvágás pontatlansága miatt egy csomó üreget is be kellett raknom, és az is ment, bár néha kellett egy-egy 100-as szög is...de élveztem).
Más:
szomszédom vette egy "multi"gépet a Lidlben 70ezerértRákötötte a palackját, és így ki tudtam próbálni a CO2 hegesztést. És hát igaza volt kunbercinek (és mindenki másnak, aki ezt mondta): most már én is ilyet akarok
Csak hát továbbra is az van, hogy amennyit én hegesztek, arra nem érdemes fenntartani palackot. Ellenben olvastam (épp itt) olyat, hogy kis sodastream palackot kötöttek a gépre, és azzal is működik. Na, ez már érdekes lehet. Megpróbálok ennek egy kicsit jobban utánajárni.
-
Gyöször
senior tag
válasz
Vettél már? Mostanában szoktam varázsolni elektródával, csakhogy fogyjon, meg gyakoroljam. Na meg nem volt kedvem visszafűzni a céó heghuzalt mert porbelessel barmoltam a tetőmön még.
Nekem pánelektród er23 van itthon, meg valami lidis illetve néhány szál esab ok, de arra vigyázok nehogy elfogyjon.
Tök jól elvagyok az er23al, de mivel annyira dícsérték magamnak vennék egy lincoln omniát. Ha nem lenne rengeteg itthon.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Politika
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest