- Google Pixel 9a - a lapos munka
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Macrodroid
- Mobil flották
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
szab.tam #831 üzenetére
Igazából én is chipset hűtésre szánnám. Nem igazán akarom hajlítgatni, legfeljebb (sőt biztos) a lefogatáson kell változtatnom. Egy pillanatra megijedtem, mert '13. március 24-én volt frissítve az az oldal, de végül is visszaigazoltak; 3-at át is vehetek. Szerencsére egy kollégám elhozza aki pécsi.
Sajnos itthon nincs rendes szerszámom, esetleg nevelőapámnak van egy kis műhelye. Viszont vasas szakmában dolgozok, csak ennél az elcseszett cégnél nincs semmi forgácsológép a fűrészen kívül.
Viszont a hajlítással kapcsolatban: mit gondolsz, hogy történik ez gyártásban? A csöveket lezárás előtt hajlítják meg vagy kész állapotában?
A TV-ben láttam egyszer a rézfúvósok készítését, hogy ott miként hajlították a rezet. Szappanos vizet megfagyasztottak, persze az kívül-belül kitöltötte és valamennyire képlékeny maradt, de csak annyira, hogy megakadályozza a csőfal berogyását. Úgy korrektúl lehetett hajlítani. Persze itt nem ugyanaz, mert a belsejéhez nem férünk hozzá. -
Glaz-dozfhut
őstag
Nem akarok hülyeséget mondani, de ebben az állapotában szerintem nem. Az adatlapján 46 millimétert írnak magasságnak(mínusz borda). Megmértem, azt az Inteles felfogató tüskét az 31mm. Az utólsó előtti képen fejjel lefele fektetve, szinte egy síkban van az egész. Az Lp ramok kb 40 mm magasak, nem tudom. Egyébként nem értem, mintha soha nem létezett volna ez a hűtő, mert egynél több fényképet nem találtam a keresőn.Vagy rossz néven kerestem.
Viszont szerintem használható lenne, pont ez a jó benne, hogy nincs teljesen összeszerelve. Ha sikerülne máshogy felfogatnod.. ..vagy ha alakítanád. Nem tudom mennyit bír a cső. -
Glaz-dozfhut
őstag
Nézegettem máskor is a topikot, szinte kiolvastam. Igazából jobb híján vásárolnék kész csövet, de arra sincs bejáratott hely úgy látszik. Ami megérné. Most találtam egy alternatívát; jó nem nagy, nem hosszúak, nem is tudom milyen hatékonyak, de egy-két dologra már alkalmas. 3 db 1700Ft. Átmérő 6, 180mm hosszúságúra tippelnék. A hely Az még pozitívuma, hogy nincs összeforrasztva sem.
Hármat lehet be is rendelek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest