Új hozzászólás Aktív témák
-
hankpoke
tag
Üdv!
4e-vettem TTS-nél a cuccot,de az említett méretből alig van.30×200mm-es van dögivel,ugyan úgy 4e darabja,de méretéből adódóan nagyobb a max teljesítmény átvitele is.
Hankp -
hankpoke
tag
válasz
DummyBoy #272 üzenetére
Üdv!
Te embered a PhasePlane heatpipe.Hétfőn vettem TTS-nél 1-et és csak annyi dolgod van vele hogy csinálsz egy felfogató blokkot neki és a túlfelére hűtőbordát raksz.Pipe profilja lapos,ezért nem kell semmi trükközés a felfogatásnál.
Megmértem mit tud a pipe(aceton töltéses),kb 10s után eléri az üzemi állapotát,és a cső két fele között 2C a delta T .
Még meg kell mérnem hogy a 20×200mm pipe mekkora teljesítményt visz át,de beszámolok mit tud.Esztétika 0 a csőnél,elég ronda,de egy kis polírozás sokat segít rajta.
Hankp -
hankpoke
tag
Nézz erre az oldalra:
[link]
Remélem jól bejönnek a képek,de egész jó anyagot szedtem össze a TDK munkámra.
Olvasd el,nézd át,ha kell segítek ahogy futja az időmből.
Hankp -
hankpoke
tag
Kihagytam a legfontosabbat!
Szomszédba is gyártanak heat-pipe-ot!!!!
[link]
Romániából lenne legegyszerübben megrendelni,az is lehet hogy tudnak magyarul...
Hankp -
hankpoke
tag
Üdv!
Mikor írtam a dologozatomat a hőcsövekről,akkor találtam pár céget aki gyárt több féle csövet.Másik gépemen vannak linkek(ami szét van szedve),de előásom és elküldöm az oldalakat.Volt amcsi cég is,gyártott habosított fémbéléses,vizes töltésű pipe-okat.Angolok komplett rendszereket adnak,távol keleti cumóra csak disztributőrt találtam.
Pár oldal:
[link] ez egy gyártó cég,emilt kellene írni nekik
[link] házi pipekészítő szakmunkás,ő RXXX gázzal töltötte fel(ez a legegyszerübb)
Ez nagyon komoly... [link]
Alapmű a heatpipe rajongóknak: [link]
Saját dolgozatom a hőcsövekről: [link] minden magyarul,akinek nem megy jól az angol.
Ha valaki jó angolos talál rengeteg céget az utolsó elötti linkben.Írni kell nekik ,hogy mi kell nekünk,hány db,hajlítható,stb.Árajánlatot kell kérni.
Hankp -
hankpoke
tag
válasz
Veriakilis #242 üzenetére
Üdv!
Erősen gondolkodom azon,hogy rendelni kellene 10db saját részre és ha valakinek kell még,azoknak is(pl neked) hőcsövet taiwanról.Szerintem ''nagyobb tételben'' szóba állnának velünk és a postaköltség is megoszlana több felé.
Mit gondolsz?
Hankp
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest