- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung SmartTag2 teszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
válasz
xavix13 #17044 üzenetére
Igen de azok sima vidik. Mar elofordult olyan hogy hulyere vette a nezoit hogy sokezerrel nojon a twitch es yt nezettsege. Ez akkor volt mikor diabloban veletlenul beirta a passwordjat a name mezobe es utana megijedt es lekapcsolta a streamet vagy egy orara. Aztan viszalepett es semmije sem volt kiveve 1337 aranyat es egy horadric hamburgert. Kozben meg csak kamu volt az egesz. Youtube video: ahene hacked keresobe is kiadja a videot.
[link] na itt van, visszajöttem gépre. 1m+ view csak ezen, szóval szép summa. A donate 100% charityra megy, de a yt, meg a submoney nem. meg így legalább nem laposodik el a streamje. (a nagyképűzés viszont csak színészkedés, bár sokaknak nem jön be, bloopereket is néha felrak pár ilyen videó után hogy elröhögi a betanult szöveget)
Amúgy LoL-lal kapcsolatban is lehet olvasgatni boostot....
(#17045) PhobioNN7 ezt a gyereket nem ismerem, honnan van ennek pénze és mire jó ez? full golden collection? az biztos, a HS jó befektetés volt a Blizznek megcsinálni
-
DaveNo1
veterán
válasz
xavix13 #17014 üzenetére
Freeze mage-k szinte mind eltűntek a mostani metában. Akárcsak a handlockok, amióta kijött Naxx eggyel sem találkoztam se casualban, se rankeden. A Nerubian Weblord elég erős mindkét deck ellen (Handlockban legalább 9 battlecry minion van, Freeze Mage ellen meg kirakod jól időzítve, és nem tudja Alexet kijátszani)
SLYM: újfajta token druiddal is elég jól verhető a freeze mage
-
for3l
senior tag
válasz
xavix13 #16726 üzenetére
Nagyon jó! Kicsit átgyúrtam: link
Az új minion, ami növeli a Battle cry-os minion-ok mana költségét nekem nagyon megtetszett és be is vált sok pakli ellen:
- druida ellen nem igazán értékes, de mirror meccsen amúgy is a lap húzás fog számítani leginkább (tételezzük fel, hogy ugyan annyi a missplay mind két fél részéről)
- face hunter ellen növelheti az owl költségét, ami taunt kiiktatásához kellhet, safari ellen pedig a houndmastert teszi játszhatatlanná pár körig (ami élet mentő lehet)
- mage: freeze mage-nél a novice engineert üti ki + azure drake esetleg
- paladinnál argent protector és aldor peacekeeper mehet aludni (később a guardian is 9 manás lesz). shockadin-nél még jó pár lap döglik meg (abusive, elven archer stb..)
- priest: farseer, blademaster(!), cabal shadowpriest (crazed alchemist)
- rogue: azure drake. miracle: farseer, leeroy. tempo: dwarf, argus, mukla
- shaman: sajnos semmi (de nincs is sok shaman pakli mostanában játékban)
- warlock: na itt aztán fogja a dolgokat, murlock gyakorlatilag használhatatlan, zoo is nagyjából, és ami vicces, hogy a handlock-ot is képes fogni: sunfury, argus, farseer, twilight drake(!)
- warrior: aggro: arathi weaponsmith, bloodsail raider, dwarf. control: cruel taskmaster, BGH, faceless, alexstraszaMeg ugye a hero power-rel lehet vele tradelni 3/2-es 2 drop-okat, ha meg eltolod a power of the wild-ot, egy 2/5-ös minion magában le tud ütni akár két 2 drop-ot is.
BGH helyett esetleg lehet blood knight is jó, attól függ milyen a közeg. -
fogtunder
nagyúr
válasz
xavix13 #16490 üzenetére
Kel'Thuzad nagyon durva lesz Ramp Druidban, mikor elkezdi visszaidézni a tauntokat, mondjuk handlockban is, de a zoonak is ad egy utolsó löketet, ez gyakorlatilag minden pakliban benne lesz. se BGH, se TBK nem tudja lelőni, Ragna az effekt miatt kevéssé esélyes, ami hirtelen eszembe jut jó counternek az a giant+shadowflame és a doomsayer, amit majdnem kinyír egyedül.
-
F-ECT$
titán
válasz
xavix13 #16416 üzenetére
Azért a rank 5-höz kell egy normális pakli, meg egy kis tudás is, bár ahogy látszik, ha valaki ráfekszik, akkor ez 1 hónap alatt elérhető.
emperorka: mivel jön Naxx, ezért szerintem el kell döntened, hogy Legend, vagy Naxx. (Persze ha napi 2-3 órád is van, akkor mindkettő is beleférhet.) Illetve az is lehet, hogy Naxx 1 este alatt kivégezhető, és akkor mehet tovább a farm 1-2 új kártyával. (Ami akár meg is könnyítheti az előrejutást, ha rátalálsz valami jó kis combora.)
-
F-ECT$
titán
válasz
xavix13 #16362 üzenetére
6 kártya jön szárnyanként, köztük 1 legend, meg 2 class specifikus lap. Ez eléggé meg fogja kavarni a dolgokat, főleg az érintett 2 classnál.
Szerintem az első szárny lapjai már jórészt be lettek mutatva, így mindig az adott heti megjelenés előtt fogják csak az új lapokról lerántani a fátylat.
-
DaveNo1
veterán
válasz
xavix13 #16261 üzenetére
Ez elég durva
Frozen: tudsz mutatni egy jó anti zoo decket, ami nem agro? Tauntos deckkel próbálkoztam már de nem annyira nyerő, mert a korai taunt lapokat lekombózza simán, a késeiek meg sokszor nagyon késeiek. Handlock esetleg (ezzel játszok is), de itt is fel kell jönnie a molteneknek, mert 4. körig nem lehet várni. Ancient watcherrel is az a bajom hogy hiába tauntolom fel akár már második körben (ha nálam van a coin és sunfury is van), ha egy flame imp + abusive-vel simán leszedi.
-
Devas
őstag
válasz
xavix13 #15881 üzenetére
Érdekes mostanában mindenkinek peches szériája van. Sok a random a játékban sajnos, hogy ki milyen lapot húz fel.
Nálam is ma olyanok voltak hogy őrület. 10 spell 20 minion lapos paklival mentem. Mit húzok fel az elején? 4 spellt.
Vagy a másik, hogy kezdőkézben 5-5-6 ilyen lapok vannak, cserélek erre hasonlót kapok vissza KÖZTÜK AZT IS AMIT VISSZADOBTAM ÉS CSAK 1 VAN BELŐLE A PAKLIMBAN. Azért erre figyelhetnének, hogy legalább amit visszateszünk a kezdőkézből azt ne húzhassuk újra az elején. -
Sirandrish
legenda
válasz
xavix13 #15740 üzenetére
Szerencsére manapság ritkán futok bele. Bár régebben nem okozott gondot lenyomni őket.
Persze 1-2 alkalommal azért elkapta de javarészt aláztam őket.
Nagy kedvenc még mindig a 4/9es Twilight Drake amire még rányom egy Defendert, én meg tolok Shamannal egy 1manás Earth Shockot és ggbbEgyébként hja..nem a Burstot gyűjtögeti de sokszor kivár, hátha jöhet a free vagy legalábbis ócsó moltenke
-
whitezo88
nagyúr
válasz
xavix13 #15488 üzenetére
én tegnap óta 5. arénát tolom, 5 a max eddig ma, tegnap volt 6. közröhej mik vannak 0-1-2 winnél. sylvanasok, MINDEN válasz, előző draft utolsóján usinórban 5x topdeckelt tökéletes lapot, és amúgy is ilyen gorehowl+upgrade, arcanite, win axe, charge, rampage meg hasonlókkal nyomta, mint egy costructed agro warrior. akkor is alig van esély ha ránézésre 10-12 wines decket csinálok mert a shaman pl az volt, egyetlen hiánya a storm volt de kb ennyi.
-
Djuree
félisten
válasz
xavix13 #15326 üzenetére
úristen, te ilyen táblázatokat csinálsz, beirod minden meccsed? nem veszed kicsit komolyabban a kelleténél?
más: tegnap jött egy rogue, de hogy?! kirakta az auctioneert meg a charge-os murlocsot és valahogy folyamatosan sebzett arcra 4-eket, a mulrocsot mindig visszahívta, már 8 attackje volt.
azzal meg sem ütött, simán spellekkel kinyírt. ez mi a rák már?
nagyon lenyomott, pedig már kint volt csomó kis lényem 1 kör múlva behalt volna. de így ő egy kör alatt lesebzett kb. 20-ról..
-
tomazin
veterán
válasz
xavix13 #14783 üzenetére
Mivel nekem is ki van az ilyenekkel a töklámpásom, így ilyenkor kicsit rendet szoktam rakni a gép körül. Kirakom a körbe amit ki kell, aztán majd lejár az idő. Addig odébbrakok ezt-azt, múltkor pl. kiteregettem. Direkt nem nyomtam ki, emberünk delayenként nyomta az emotokat.
Úgyhogy ha valaki Greetingsre, Ty-val reagál, annak nagyon hosszú lesz a meccse.
Tudom, nem szép dolog, de ha az anyja nem nevelte meg... -
-
for3l
senior tag
válasz
xavix13 #14717 üzenetére
Hopsz, tényleg, benne van a paklikban (legalábbis amiket most hirtelen megnéztem a neten jó párban benne volt).
Mondjuk sokan még nem igazán használják, mert kb ez volt az első alkalom, hogy találkoztam vele és minden nap játszok pár meccset, amiből 1 control warri mindig akad (de lehet, hogy csak nem tudták kijátszani). -
Sirandrish
legenda
válasz
xavix13 #14652 üzenetére
Jó, csak ehhez kell elég mana és a spellnek is a kezedben kell lennie, és nem utolsó szempont hogy meg kéne érni elnyomni.
Pl hiába van nálad Wrath ami akár már 4et is sebezhet, ha az ellennek csak 1 olyan lénye van lent amit hero powerrel leszedsz. Vagy pl 2. körbe kirakni "felesleges" mert a spell powert nem fogod tudni kihasználni..ha meg tartogatnod kell akkor meg "hátrány"..
Emellett ha pl silencelik akkor semmit nem kapsz mert ugye a laphúzás a DT effekt..
De ezek után sem mondanám hogy sz*r lap...valszeg nálam is beférne 1-2 helyre, de 1600dustot nem adnék érte, csak nagyon speciális esetben, pl ha minden más egyéb legend meglenne ami használható, vagy az az egy lap hiányozna a collectionből, etc etc. -
válasz
xavix13 #14284 üzenetére
Nem teljesen értem ezeknek mi értelme van. Gyak a naxxos kieg common lapjai táposabbak, mint az alap game rare és epic lapjai. Vagy nerfbunkó lesz, vagy wow style ahol a hp/sebzés/heal a soxorosára nőtt a vanilla óta. Imho az ilyen mértékű tápolás nem feltétlen a játék javát szolgálja, de ne legyen igazam..
-
-
SLYM
veterán
válasz
xavix13 #13990 üzenetére
az aréna valszeg teljesen más képességeket fejleszt, mint a ranked meccsek. én eddig összesen 1 aréna kört játszottam, a legelsőt, ami ingyenes volt, mégis elértem a rank 6-ot druidával és a 8-at 2 másik kaszttal. pedig még a kifejezéseket se ismerem a topicból, stream-et se nézek. arénát szerintem akkor érdemes játszanod, ha már vagy olyan jó, hogy aranyban megérje azt játszani, amúgy túl sok értelme nincs szerintem, ha a cél a legend rang
-
-
F-ECT$
titán
válasz
xavix13 #13832 üzenetére
Elvileg a sámán verheti a handlockot, de jól kell hozzá húzni. Ha pl drake-re kell pazarolni a hexet, akkor a giantek ellen nem marad elég. De ha a 2 drake lemegy earth sokkal, 2 giant pedig hex-szel, akkor a többit elintézik a minionok és spellek. (Kivéve ha közben 20 hp alá esik a sámán, mert akkor meg jön a leeroy + po + faceless
)
-
dejaris
addikt
válasz
xavix13 #13827 üzenetére
En mar dorzsolom a tenyereimet, ha meglatok egy shamant. Mar nem is emlekezem mikor tudtak elverni utoljara. Bezzeg ha meglatom azt a mage ocsmanysagot. Eddig meg egy meccset sem tudtam megnyerni ellene, csak hunterrel, de mivel szinte csak handlockkal jatszom, igy mar lassan t1 give up marad. Zooval meg nem aggaszkodtunk ossze vele, de kivancsi vagyok ra nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest