Hirdetés

 • xavix13

  őstag

  Én sem értem mi ez a nagy zoo utálat itten. TÉNY hogy az egészségesnél sokkal többen játszanak vele, de sokan rosszul is játsszák.
  Viszont aki egy kicsit ért a játékhoz, az rájön, hogyha eredményes akar lenni zooval, muszáj lesz gondolkodnia is. Körbe kell játszani dolgokat, nem lehet minden matchupban eszetlenül szorni kifelé a lényeket, főleg ha 2 doomguard is kézbe kerül, mert egy nagyobb boardclear után nehéz lesz visszajönni.
  Ha valaki eszetlenül játssza az sose fog rank5 fölé menni vele, max rank5-ig elviszik a winstreakek.
  Sokszor látom hogy minden aggro paklira rámondjátok hogy zoo. Ez is hülyeség, a zoo szinte csak lényekkel játszik max 1-2 spell van a deckben. A zooval sokkal fontosabb a boardcontrolt tartani, mint más aggropaklikkal, mert csak onnan tudsz nyerni. Összvissz van 2 doomguardod, és 2 soulfireöd aztán szevasz. (Esetleg 2 commander, de szerintem túl drága)
  A többi aggróval többször lehet direktbe arcra menni, pl. facehunter, cancerrouge, shockadin stb.
  Az másik kérdés hogy sokan zooval is ezt csinálják, aztán bejön nekik, mert nincs ott a lap az ellenfélnél.
  Van egy jó pár deck amivel könnyen meglehet a zoo-t fogni. Sokszor az egyik legjobb taktika zoo ellen, ha nincs akkora fenyegetés a boardon hogy az arcát ütöd. (Természetesen fejben tartva hogy mennyi sebet tud kiosztani a topdeckjével együtt) Minél többször sikerül az arcát ütni annál kevesebbszer tud/mer tappelni, ami a legnagyobb fegyvere a zoonak.
  Kell a metába/játékba egy egészséges mennyiségű aggró, de mint mondtam, szerintem is túl sokan játszanak vele. Ettől függetlenül nem bitófára való az aki zooval mer játszani.
  Ha már itt tartunk, szerintem a játék legundorítóbb paklija az a freeze mage, még soha sem sikerült 1-et se elvernem (mondjuk nem is futok vele össze sűrűn), de mégsem küldöm el az anyjába stb. az is verhető, csak nekem volt eddig balszerencsém.

  (#17012) zws: Maradék 4-et, ami 2800 gold.

  [ Szerkesztve ]

  One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all. | Origin & Steam: Xirith | Battletag: Xirith#2223 |