Hirdetés
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- Két 200 megapixeles kamerát tesz a Xiaomi a 18-as szériába?
- Akciófigyelő: Ajándékok az új Redmi Note 15-ök mellé
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
- sh4d0w: Nyitlocker
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cancer
senior tag
Azt még nem próbáltam de megteszem.
Eddig Photomatix-oztam, utópisztikus eredménnyel. Nagyon jól kezeli a kisebb elmozdulásokat (ergó kézből is lőhető a 3 expó, ha sikerül kitartani). Csak sajnos a trial miatt csúnya benne a vízjel...
Próbáltam még a DynamicHDR-t is, de az elég lassan dolgozott. Szintén vízjel a trial miatt, de legalább nem a kép közepén, hanem az alján egy csík. Ez kiküszöbölhető, ha úgy komponál az ember, hogy beleveszi, hogy az alsó ~10-15%-ot levágja a képből...Találtam még két programot, Enfuse és Tufuse. Mindkettő érdekes, parancssoros program. De ahogy a fórumaikban láttam meglepően jó eredménnyel. E két utóbbi inkább a realisztikus látványt részesíti előnyben az utópisztikus, festményszerű helyett.
Nekem a tufuse nem akart működni, az enfuse, meg inkább világosít. win7-alatt nem tudom megnyitni a .bat-ot, hogy átírjam az értékeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Napelem
- Híres és hírhedt processzorokkal számol le az Intel
- Cyberpunk 2077
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4303
- Dell Optiplex MT/SFF 7020, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ 4.-7.-8.-9.gen/ SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest