- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Pebble - az átgondolt okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Fotók, videók mobillal
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cancer
senior tag
Azt még nem próbáltam de megteszem.
Eddig Photomatix-oztam, utópisztikus eredménnyel. Nagyon jól kezeli a kisebb elmozdulásokat (ergó kézből is lőhető a 3 expó, ha sikerül kitartani). Csak sajnos a trial miatt csúnya benne a vízjel...
Próbáltam még a DynamicHDR-t is, de az elég lassan dolgozott. Szintén vízjel a trial miatt, de legalább nem a kép közepén, hanem az alján egy csík. Ez kiküszöbölhető, ha úgy komponál az ember, hogy beleveszi, hogy az alsó ~10-15%-ot levágja a képből...Találtam még két programot, Enfuse és Tufuse. Mindkettő érdekes, parancssoros program. De ahogy a fórumaikban láttam meglepően jó eredménnyel. E két utóbbi inkább a realisztikus látványt részesíti előnyben az utópisztikus, festményszerű helyett.
Nekem a tufuse nem akart működni, az enfuse, meg inkább világosít. win7-alatt nem tudom megnyitni a .bat-ot, hogy átírjam az értékeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
- Dell Optiplex MT / SFF , 3050, 3060, 3070, 5070, 7060, 5090/ 7.-8.-9.-10. gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest