- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fatal1tyUSER
csendes tag
válasz
Sk8erPeter #9718 üzenetére
Igen akkor tuti gyorsformázást csinál csak a Paragon. Csak azt hittem már lemaradtam valamiről...
És sehol sem írta hogy választhatnék gyors vagy teljes között. Akkor ezzel nincs gond.
Megcseréltem és megigazgattam kábeleket de azokkal semmi gond nem volt, ugyanazt írta a HDD Health a vinyókra.
Felraktam a Hard Disk Sentinel Pro-t ahogy javasoltad, és az mind2 vinyómra 100%-os minőséget jelez, és teljesítményt is!!! A másik persze folyamatosan 77%-ot ad csak. (Mindjárt utánajárok ill. megnézem van e frissebb ver ebből a progból is esetleg.) Úgyhogy lehet mégsincs akkor baja a vincsinek. Majd még jelentkezem hogyha van fejlemény.
Köszi szépen Sk8erPeter!!
-
Fatal1tyUSER
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem egy új Samsung SpinPoint F1 HD103UJ vincsit.
(# 1.)
Először is egy kérdésem lenne. Régebben üzemeltem már be új vincsiket, és akkor határozottan emlékszem, hogy órákig kellett várni míg a formázással végeztem. Újabban a SATA vinyókat már nem kell formázni? Csakmert beraktam a rendszervinyóm mellé, és a Paragon Partition Manager 9-el 2 felé osztottam, mivel 1 terra 1 részben nem olyan jó számomra. Namármost idáig nem is volt semmi probéma. Elvégezte szépen, megkaptam a 2 partíciót. Meg is néztem ekkor a Sajátgépben, szépen hozta mindkét partíciót a régebbiek után. Ezután próbáltam Formázni az új partíciókat (vinyót). De ezt kb 2-3 másodperc alatt elvégezte. NTFS-sel formáztam, ahogy eredetileg is volt, semmit nem állítottam rajta, csak címkét írtam be neki. De ilyenkor a 2 éves (kisebb) vinyóknál például rendesen elkezdte és formázta órákig a vinyót a progi. Most meg sehogysem akarja. Vagy az lenne, hogy érzékeli, hogy nem lenne változás a fájlrendszerben, és már gyárilag megvan formázva, és már olyan intelligensek ezek a legújabb vincsik, hogy ekkor nem formázzák újra magukat akkor sem ha én azt szeretném, tehát nem is kell formázni őket??
De tényleg úgy tűnik, hogy rendben van, mert tudok másolni a 2 új partícióra, csak nem telejsen értem miért nem engedte formázni. (Aztán bezártam a progit de másodszor sem hagyta mikor próbáltam.)
(# 2.)
Aztán megnéztem a HDD Health progival is mi a helyzet. Csak kíváncsiságból. Erre mit mutat?? A régi (azaz a rendszer) vinyóm: 35 fok, 100% health. Az új 32 fok, és a helthje 77% !!!!! WTF?? Selejtes a vincsi, mi??
Szerintetek mit csináljak? Normális dolog ez, hogy 77%-os csak a minősége 1. bekapcsolásnál, gyakorlatilag használat nélkül???? A másik vinyót 2 éve nyúzom elég rendesen és 100% még mindig. Kérlek segítsetek! Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPad topik
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Linux kezdőknek
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Futás, futópályák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest