- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
pappen
tag
Szisztok!
Egy új HDD formázása közben lehúztam egy másik HDD-ről a sata kábelt. Azóta a lehúzott HDD-ről eltünt minden. Visszaállíthatóak az adatok?
-
pappen
tag
válasz
liksoft #1508 üzenetére
Szia Liksoft!
Sajnos használnom kell a gépet. Újratelepítettem a win-t, miután rendesen sikerült megcsinálni a partícionálást. A GetDataBack program nem tudta megjavítani a fájlokat.
A képeknél a hibaüzenet: Can't determine type
A .doc -nál: A dokumentum neve vagy elérési útja hibás
esetleg: Fájlátalakítás és a szöveg kódolásának kiválasztását kéri
A .xls -nél: Az Excel hibát talált, és a munkafüzet sérülésének elkerülése érdekében néhány formázást törölnie kellett. Nézze át gondosan a formázásokat.
Gondolom javíthatóak, mivel az outlooknak sikerült, de mivel?
Köszi a segítséget. -
pappen
tag
Üdv mindenkinek!
Partition Magic-el át szerettem volna rendezni a vinyómat, de egy áramszünet közbejött
Sok fájl van ami nem működik ( jpeg,doc,xls...). Az e-mail-eket meg tudtam javítani az outlook üzenetfájl javítójával.
A többi fájlt is meg kellene javítani, van valami program erre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 7DB 60GB SSD eladó kedvező áron
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Dobozos, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- SATA SSD 256GB Samsung 840 Evo & Pro
- Western Digital WD Red Pro 3.5 16TB 7200rpm SATA3 (WD161KFGX)
- (40db) Samsung SSD Bazár 250GB 500GB 1TB (850 EVO, 860 EVO, 870 EVO, 860 PRO, 850 PRO)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest