Új hozzászólás Aktív témák
-
dui
aktív tag
Üdv!
Nem HDD probléma, de hátha valaki tud segíteni.
A következő lenne a problémám:
Van egy SanDisk 32 GB Extreme PRO SD HC memóriakártyám, amit egy fényképezőgépben használok. Próbálnám az adatokat (fotók, videók) lementeni róla, de amikor rádugom bármelyik USB-re a gépen, az explorer.exe meghal, használhatatlan a gép. Korábban működött. Kártyaolvasó, adatkábel, egyik sem működik. Más PC-n tökéletesen működik, és minden más eszközt tökéletesen felismer bármelyik USB portom. Mi lehet a probléma
(Win 10)
-
dui
aktív tag
Délután HD Sentinel szerint 12 hibás szektor volt a merevlemezemen és a kondíció 93% volt, Rövid önteszt: Sikertelen olvasó egység hibája miatt. Most a kondíció 100% és: A merevlemez állapota hibátlan. Nem található hibás vagy gyenge szektor, nincsenek felpörgési és adatátviteli hibák sem.
Nincs szükség beavatkozásra.
Futtatom a rövid ön-tesztet, végigmegy a csík, aztán kezdi előről de az elején megáll és nem megy tovább, e közben Válasz: 0xF9.
Valaki meg tudná ezt nekem magyarázni? -
dui
aktív tag
ha valaki tud segíteni megköszönném:
miért van az hogy volt egy maxtor 120GB ATA133 vinyóm, most meg Samsung 400GB Sata2, és mind2-t nagyon lassan bootolja. volt már xp ujratelepités meg minden, de nem tudom hogy ez mitöl lehet. Az xp boot képernyő vagy 40x lefut, és ez kb. 2perc, ami engem nagyon idegesít. Jump-al lehet a probléma, vagy mivel? ha valaki tud segíteni, akkor pü-ben, msnen(dui91@hotmail.com), vagy itt lécci.
köszi -
dui
aktív tag
Lécci segítsetek, nagyon fontos lenne.
Röviden a következő a helyzet:
Van 120GB Maxtor 7200rpm 8mb IDE, és most vettem egy új 400GB Samsung 7200rpm 16mb SATA2 vinyót. Belépek BIOS-ba, beállítom másodlagosnak a samsung vinyó, mert a maxtor az elsődleges, és olyankor nem ismeri fel a maxtort, sőt ha a 2 benn van együtt, akkor a maxtort nem is érzékeli. Azt kellene nekem hogy a maxtor vinyóról átmásolni az összes adatot, mert holnap viszik el. Lécci segítsetek, nagyon fontos lenne
üdv
ui.: lap: MSI K8N Neo4-F, de próbáltam más lapban is, abban is ugyanez a problémám
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Western Digital WD Red Pro 3.5 16TB 7200rpm SATA3 (WD161KFGX)
- 8TB WD Red NAS 100/100/ garancia/ ingyen foxpost
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged