- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordik
őstag
válasz
liksoft #2647 üzenetére
Sima ATA-s vinyóm van, Seagate. UDMA 5-ben képes működni. Hűteni hűtöm rendesen, egy 8 centis venti forog alatta maxon. Így mindig 28 és 30 fok között mozog a hőmérséklete a vinyónak. Egyik nap igazából kicsit húztam a gépet, lehetséges hogy a sok újraindítástól stb. megsérült a fájlrendszer vagy ilyesmi.
Régebben volt olyan gondom, hogy több DVD-t is olvashatatlanul írt meg a gép, aztán ez idővel eltűnt, mostmár semmi ilyen hiba nem áll fent.
Bár ahogy a meghajtó SMART-ját nézem van itt egy olyan sor, hogy Ultra DMA CRC Error Count, és ez 48-on van. Igaz hogy nem változik, de ha jól tudom ezek az adatok utalhatnak kábelhibára esetleg, és én is arra gyanakszom. -
Nordik
őstag
Itt egy kép még a meghajtó Smart-járól is: [link]
Hátha segít valamit. -
Nordik
őstag
Üdv!
Egy olyan problémám lenne, hogy szinte minden második xp indításnál ellenőrizni akarja a lemez konzisztenciáját. Lefut a teszt, kiírja h várjak még újraindul a gép. Ugyebár itt újra kellene indulnia a teszt végén, csakhogy nemakar. Hibát nem talált ha minden igaz. Megnéztem a megható Smart-ját is, de bad sector nincs, és az adatok alapján úgytűnik minden rendben van.
Hogyan tudnám kiküszöbölni ezt a hibát, illetve mi okozhatja? Esetleg újra kell formázni a lemezt? A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Western Digital Purple 6TB HA510 - WD62PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- DELL T40 EMC Szerver
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged