Új hozzászólás Aktív témák
-
Rocko66
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy MEDION 1TB-os külső HDD melyet a kollégám adott kölcsön.
A HDD-t elmondása szerint Samsung smart TV-vel használta(Tv-ről vett fel vele,így gondolom a TV által használt fájl rendszerre van formázva)A probléma a következő:
Bármilyen PC_hez eszközhöz csatlakoztatom a HDD-t,nem ismeri fel sehol,eszközkezelőben sem.
Több oprendszerrel néztem,sehol se látta semmi.
A HDD-t amikor csatlakoztatom a PC-hez elindul/felpörög,majd egy 15mp múlva leáll,de a kék led ugyan úgy világít rajta.Néztem több programmal,mert gyanítom,hogy linux file rendszerre van formázva,egyik sem látja:
Raise.Data.Recovery
SysDev.UFS.Explorer.Professional.Recovery
Ext2Fsd-0.68.exeCD-ről bootolható UBUNTU linuxxal is néztem,ott sem látja a rendszer...
XFS,vagy ext3/4 fájl rendszereket dobott a google,de szerintem másra van formázva a HDD.
Ötlet valakinek?
NTFS-re szeretném formázni,hogy win alól lássam a HDD partícióját!Köszi előre is!
-
Rocko66
aktív tag
Hali!
haveromnak van egy abit nf7 s-2-es alaplapja, és ugye van 2 sata port neki rajta, úgy néz ki majd megveszi tőlem a samsung sp2400c-s sata vinyómat, sztetek menni fog a lappal?
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest