- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Erős specifikáció, kompakt formában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geli
senior tag
Sziasztok!
Egy vadonatúj, 7órás winyón miért van 30 seek error?Ez normális? Vagy már nem újat kaptam? [link]
-
Geli
senior tag
Sziasztok!
Egy bekapcsolás után már nem tudott felállni a win,lefagyott, ugy döntöttem csinalok egy format:c-s reinstallt. A vinyon két particio van, 15gb a winnek. Xp boot, formázás, elindul a telepités majd lefagy. Újra próbálom de megint lefagy.Pár próbálkozás után már nem jut el addig, a formázás utáni telepitofajlok másolásánál jópár fájlt nem tud átmásolni. Mégegy formázás, akkor se sikerült telepiteni. Ezt eljátszottam legalább 20szor...most kiirta a vin formázás közben(végén) hogy nem tudja formazni a c-t mert sérült. Hát jolvan, akkor formázzuk a d-t. Itt is kiirta, hogy sérultLinux liveról megnézem, és már nem tudja elérni a d-t, lefagy az ablak
Mit csinaljak? Mivel lehet tesztelni hogy télleg megdöglött-e, vagy csak a win xar?Szerk: kábelt megnéztem, táp egy chieftec delta 400as, hűtő egy zalman 2hd2.
-
Geli
senior tag
Sziasztok!
Van egy Hitachi T7K250-es 1,5éves vinyóm. Az előbb a kezembe került egy tesztprogram, és nem hittem a szememnekigazából még most se(
)...már régebb óta vacakol, sokat keresgél,meg lassú is, nade ez, erre nincsenek szavak.
Hdtune, HD tach, Hard Disk Sentinel,Smart [link] [link]
3,2 MB/s !!!! burst speedtotal commanderben 1-1,5el másol.
Még garis, ezzel így oda lehet állni szervizbe? ilyenem még nem volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 8TB WD Red NAS 100/100/ garancia/ ingyen foxpost
- Samsung QVO 4TB - 100/100
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged