- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- iPhone topik
- Mobil flották
- Mobilfizetés blog: A Samsung Pay bemutatása
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
inci67
tag
válasz
King Unique #50515 üzenetére
Ja azt hittem valami program kell hozzá. A fájlkezelöst ismerem, avval szoktam a pendrivot is. Köszönök.
-
inci67
tag
válasz
King Unique #50510 üzenetére
Helló holnap a haverom gépébe be dobjuk a hddémet, minden particiót tőrlünk. Milyen programmal vagy hogyan csináljuk a lassú formázást? Meg tudom van ilyen fajta formázás is, de nem tudom melyik mire jó. FAT32, NTFS. Köszi a segítséget.
-
inci67
tag
Rendben. Most tesztelem a HDDét. Holnap majd fel teszem a képet mit mutat.
-
inci67
tag
válasz
King Unique #50501 üzenetére
Most csinálja a win mentést, lemezképet. Ebbe benne lesz az összes egyéb programom is ami jelenleg a gépemen van? Köszi a segítséget.
-
inci67
tag
válasz
King Unique #50499 üzenetére
Lemezképfájlt a winről, hogy tudok csinálni, menteni? Ez az opció érdekel?
-
inci67
tag
Nem gond a formázás, rajta van a win de havertól elkérem a külső winyot. A formázáshoz kell valami extra program,akármi vagy több tipusu formázás van...?
-
inci67
tag
Helló emberek, lenne 1 kis gondom, ma le mentetem a dolgokat a gépemről 1 másik hddre, a másik hddét vissza tettem abba a gépbe amibe volt. a gépnek a dolga a win meg minden rajta van. elindítottam a gépet, minden ment, ok jó, mutatja, hogy mennyi foglalnak a dolgaim. rámegyek, hogy meg nézzek valamit PL képet mutatja a mappát de nem tölti be, gondolkodott a gép több percen át, és 1 szercsak el tűnik a fő mappa. újra indítom a gépet, nem is mutatja a dolgaimat.de közbe meg a hddén el van foglalva annyi adat mint amennyit rá tettem. mi lehet a gond hogyan tudom meg találni vagy előhozni?
-
inci67
tag
Helló, tudna nekem segíteni valaki abban, hogy van a gépemben + 1 meghajtó, de 4 partícióra van osztva. az összes partíciót ki akarom iktatni, hogy csak 1 nagy legyen. estleg valami program vagy más megoldás??? A gépen win 7 van.
-
inci67
tag
Helló, tudna nekem segíteni valaki abban, hogy van a gépemben + 1 meghajtó, de 4 partícióra van osztva. az összes partíciót ki akarom iktatni, hogy csak 1 nagy legyen. estleg valami program vagy más megoldás??? A gépen win 7 van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Western Digital WD Red Pro 3.5 4TB 7200rpm 256MB SATA3 (WD4003FFBX)
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Western Digital Purple 6TB HA510 - WD62PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged