- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
mergal
aktív tag
Sziasztok!
Van két ide winyom. 40 van a win a másik csak tároló.Olyan gondom van hogy pl áramtalanítom a gépet vagy most éppen ramot tettem a gépbe és azt csinálja hogy nem ismeri fel a wines winyom amikor hozzá se nyúltam.
Ide kábel ki aztán be és látja de disk error-al nem bootol be. Ilyenkor mindig benyomok egy jumpert a tárolo winyoba hogy secondary slave legyen és indul. Ebben az a furi hogy a wines winyo ide1en van a másik meg ide2, szóval nem is kéne jumperelnem.Van valami program amivel le tudom ellenőrizni a winyót, gyanítom hogy haldoklik ugyanis ez a 3. alaplapom amiben ezt csinálja. Nincs időm most olvasni utánna örülök hogy egyáltalán elindult.
-
mergal
aktív tag
Sziasztok!
Tervezek venni egy kisebb sata winyot. Nem volt még sata winyom ezért az lenne a kérdésem hogy vistát ha telepítenék rá az menne simán?
Ja és a sima ata meg sata winyok megvannak egymás mellett? -
mergal
aktív tag
Sziasztok!
Olyan bajom van hogy c2d alá keresek lapot. Azt vettem észre hogy szinte minden alaplapon csak egy ide csatlakozó van. Lehet kapni olyan ide-kábelt amire 2winyot meg egy dvd írót ráköthetek? Én úgy emlékszem nem láttam még ilyet csak 2-st.
Alaplap lenne 2ide helyes csak ezek sli-s ek és ez tök felesleg lenne nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Magisk
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Dobozos, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- 120gb Samsung SSD / HDD-k ( 1-1.5 - 2TB )
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest