- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
laidback
újonc
Az egyik sima USB a másik USB2-es dokkoló.
-
laidback
újonc
Sziasztok !
Problémám a következő van kettő darab külső dokkolóm őket használom hdd olvasásra, miért van az hogy
van olyan hdd-m amit egyikse lát csak ha berakom a gépbe, és találkoztam már olyannal is hogy csak az egyik dokkoló látja a másik nem illetve ha rádugom a gépre akkor se (az összes vinyóm ntfs-re van formázva). Ilyesmi jellegű problémára tud valaki valami okosat mondani ? -
laidback
újonc
válasz
Saltwater #37191 üzenetére
Rendben figyelek, és még egy kérdés ha elkezdek másolni és a hard disk sentinelen megint jön a hiba üzenet meghibásodás várható "Raw Read Error Rate" leesik 0-ra a kondízió de másol tovább akkor hagyjam tovább futni vagy indítsam újra ? Azt figyeltem meg ha újra indítom akkor megint 70%-ot mutat a sentinel.
-
laidback
újonc
de persze akárki segíthet akinek van tapasztalata ilyen probléma megoldásra
-
laidback
újonc
Helló Saltwater !
Legfőképpen a te segítségedre szorulnék,Van egy 160 gigás Samsung IDE-s vinyóm egy jó ideig rendszer vinyó mellett használtam tárolásra,pár napja beütött a krakk, kattog néha finoman, lemásolni meg csak egy pár dolgot tudok róla.Külső vinyóként rátettem egy laptopra egyből javítást javasol amit kb 8 óra után mivel nem sok mindent haladt feladtam, hard disk sentinel 70%-os kondíciót jelez smartban pedig a 197-es felkiáltó jeles "Reallocation Event Count" gondoltam végig futtatok rajta egy olvasási tesztet 55%-ig jutottam (6 óra kb) akkor jött a hiba üzenet meghibásodás várható "Raw Read Error Rate", kb 55%-ig 80 rossz szektort talált, azóta egy két dolgot még tudtam róla lemásolni, de nem tudom mi tévő legyek, mit ajánlasz hogy esetleg több adatot tudjak róla lementeni ? HDD Regenerator segítene rajtam ?
Előre is hálás köszönet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Western Digital WD Red Pro 3.5 4TB 7200rpm 256MB SATA3 (WD4003FFBX)
- (25db) 500GB SATA Bazár (860EVO, 850EVO, A400, MX500, SU800 stb.) frissítve:06.22
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Dobozos, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- SATA SSD 256GB Samsung 840 Evo & Pro
- Western Digital WD Red Pro 3.5 16TB 7200rpm SATA3 (WD161KFGX)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest