- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bass
addikt
válasz
Doky586 #42641 üzenetére
Ezt a reszt ismerem de ez csak akkor kapcsolja ki ha nem nyulunk a gephez de itt az a baj hogy aktiv hasznalat mellett csinalja egy egy pillanatra de delelott megyek muterekhoz es megnezem es remelem produkalja akkor csinalok hd sentineles kepet is. Addig is koszonetem.
-
Bass
addikt
Sziasztok
Erdekes jelensegre lettem figyelmes. Anyameknak osszedobtam egy gepet ennek az evnek az elejen es arra lettem figyelmes hogy a vinyo neha leall menet kozben ezt hallani is,ezt a gepen is eszrevenni ,pl megall a pointer vagy kesik a folyamat pl program inditasa. Egy hitachi 500gigas hdd,es ezen kivul minden uj,alaplap ,cpu,ram stb. Azt hitrem talan kabel de nem ,az amugy is uj kabelt kicsereltem uj masik kabelre. Rakuldtem a hdd sentinelt az azt irja hogy pozicionalasi hiba,fej vagy szervo hiba. De ha epp jo a bekapcsolas utan akkor hibatlannak irja a vinyot. Mi lehet ez,talalkozott valaki ilyen problemaval? -
Bass
addikt
Fontos cuccok vannak rajta viszont senkinek nincs ide-s alaplapja sajnos,nem ez a fo vinyo . le kene mentenem,tele van csaladi cuccal. Usb ide atalakitoval mukodne?
-
Bass
addikt
Sziasztok
Van egy új Gigabyte AM1-s alaplap sempron 3850-s cpu-val ,csak sata csati van az alaplapon de mennie kellene egy régi ide-s vinyónak és egy plextor dvd írónak,vettem két db ide sata átalakítót ,az író működik is szépen vele de a 80 gigás maxtor vinyó nem indul el.Az átalakító működik,meg is cseréltem már az íróval hátha,sata kábelket is próbálgattam de semmi.Jumpert is próbálgattam változtatni. Hogy tudnék életet lehetni belé? A vinyó jó mert a régi ide-s alaplapon ment.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Futás, futópályák
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged