- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
brickm
őstag
válasz
King Unique #45441 üzenetére
Sziasztok!
A külső hdd problémám megoldódott, bár nem értem linux alatt miért működött probléma nélkül, ugyanis, egy másik ilyen keretről, aminek eltört az eleje, leszedtem az usb vezérlőt, áttettem, bízva benne, hogy nem sokat változott a design. WIndows lemezkezelő, hdd bedug, tölt-tölt, na mondom ezse jó, erre bejött látja, leformáztam megint, vissza is tettem a cuccaim egy részét már.
Plusz eddig állandóan ment a HDD, akkor is ha nem használtam, most ha X ideig nem ír\olvas rá a gép, leáll. Tökjó.-
Köszönöm mindenkinek a tippeket, tanácsokat. -
brickm
őstag
válasz
King Unique #45441 üzenetére
Holnap megyek anyámékhoz,szerintem megvan a ház doboza,megnézem mit ír.
Drivert próbáltam,masik usb portot próbáltam, szektorhibâra nem gyanakszom,mert volt egy szektorhibás hdd-m,arról nem tudtam minden adatomat elmenteni,sőt,szinte semmit,ez viszont szinte tele volt és minden megvan.
nagyon fura. Holnap kitudom próbálni 2asztali gépen win xpvel win 8al, és másik win10zel. Illetve még egy notebookok is lehet. Hátha. -
brickm
őstag
válasz
King Unique #45439 üzenetére
így van, samsung 7200as 3,5es HDD samsung házban. a ház típusát nem tudom már rég lekopott.
próbáltam másik gépen, másik OS-en, előző verziós win10-zel, azon is ugyan azt produkálja, amit nálam.Egyébként a win10 frissítést emlegettem, de konkrétan nem ő frissítette magát th1-ről, csak véletlen egybeesés, hogy akkor telepítettem újra, amikor kijött az új verzió, a creaton toollal tettem fel, frissen letöltött ISO-val
Holnap végigzongorázom a cikkben írtakat.
-
brickm
őstag
válasz
#10691584 #45437 üzenetére
Biztos,hogy nem a linux piszkált bele, mert 3 külső hdd-m van, és csak ezt az egyet nem használtam linux alatt eddig pont. Csak azután dugtam rá, miután a windows nem boldogult a megnyitásával(pendrive-ommal volt, hogy sérült a fájlrendszer és csak linux alól tudtam adatotmenteni, ahogy most is.,) A másik kettőt igen és azok jók. Ezt a windows frissítése előtt használtam utoljára, az előző win10 verzióval, aztán tegnap előtt szerettem volna megint, sikertelenül. A samsung formatter kiáll hibára, hogy "warning!csak samsung hdd-vel működik, de enyém meg nem az... " szóval eléggé nincs képben a rencer.
-
brickm
őstag
Sziasztok!
Másik topikban írtam egy problémámmal kapcsolatban:
[link]
[link]Na most az a helyzet, hogy azóta felmásoltam a cuccaimat a gépre, linux alól töröltem a partíciót és a partíciótáblát a külső HDD-ről. A linux tudja partícionálni, hazsnálja is, de a windows 10 nem. Egyszerűen tudomást sem vesz róla, mint hdd.
Látja, hogy USBs eszközt dugtam be, fel is ismeri hogy samsung eszköz, de a disk manager fehér, nem tölt be soha, míg be van dugva. ha lehúzom betölt, de ha utána dugom rá a HDD-t akkor sem látja mint üres hely.Mi lehet ennek az oka, mit kezdjek vele?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Renault, Dacia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Wii U
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Macska topik
- További aktív témák...
- 1 Tb-os NVME-k
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest